De nieuwe Nivea Shower Silk Mousse

Home » De nieuwe Nivea Shower Silk Mousse

Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse review 1

Nivea is misschien wel één van de bekendste en oudste merken die ik ken. Zo gebruikte mijn oma al crèmes van dit merk en was ze vol lof over hoe goed het haar huid verzorgde. Inmiddels zijn we vele jaren verder en blijft het merk zich (gelukkig!) vernieuwen. Nivea heeft namelijk de nieuwe Nivea Shower Silk Mousse uitgebracht, die een zachte doucheverzorging belooft te zijn. Ik laat je kennis maken met drie geurvarianten!

Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse review 2

Nivea Silk Mousse

De Nivea Shower Silk Mousse is volgens het merk de zachtste doucheverzorging van Nivea ooit. Het is verkrijgbaar in drie varianten en verrijkt met zijde-extract waardoor de huid na iedere douchebeurt zijdezacht aanvoelt. Door het spuitdopje produceert de flacon direct een rijk, wolkig schuim dat je huid reinigt, maar tegelijkertijd ook verzorgt.

Natuurlijk kennen we Nivea van de zachte, milde geuren en ook in deze shower mousse komt dat terug. Daardoor zijn deze producten erg geschikt voor dagelijks gebruik. Het schuim is zacht en omhult je lichaam met een wolk schuim dat aanvoelt als pure zijde. Klinkt lekker!

De formule van Nivea Shower Silk Mousse is verrijkt met Nivea’s essentiële oliën, amandelolie en het unieke ingrediënt zijde-extract. Zijde-extract is een bron van proteïne die de huid intensief hydrateert.

Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse Creme smooth review

Nivea Shower Silk Mousse Creme Smooth

Deze showermousse is geïnspireerd op de Zijdezachte Body Lotion van Nivea. De subtiel geurende showermousse biedt milde verzorging door toevoeging van sheabutter en vitamine A, E en F. De geur is mild, zacht en vooral lekker ‘crèmig’. Ik vind dit echt een fijne en zachte geur voor in de morgen als je op een rustige manier wakker wilt worden.

Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse review 4

Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse review 3

Het schuimbolletje voelt zacht aan en niet te luchtig zoals een shower mousse wel eens aan kan voelen. Het schuim voelt echt rijk en vol aan en ik merk dat er verzorgende ingrediënten inzitten.
Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse Creme soft review

NIVEA Shower Silk Mousse Creme Soft

Deze doucheformule is verzorgend en bevat een lichte jojobaolie die de huid extra hydrateert. Ook deze geur is lekker zacht en heel geschikt om iedere dag je ochtend mee te beginnen. De shower mousse kenmerkt zich door de zachte, milde geur en ook hier ruik en voel ik de verzorgende ingrediënten.

Het ruikt gewoon zo lekker zacht!
Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse Creme care review

Nivea Shower Silk Mousse Creme Care

De rijke samenstelling van deze shower mousse bestaat uit dezelfde voedende ingrediënten en bevat de unieke geur van Nivea Creme uit het blauwe blik. Dit is toch wel de meest bekende geur, want dit is gewoon DE geur van Nivea! Hou je van bekende, vertrouwde geuren dan is dit wat voor jou!

Nivea Verzorgend doucheschuim Silk Mousse review 1

Conclusie

De nieuwe Nivea Shower Silk Mousses zijn heerlijk zacht en bevatten alle drie een zachte en milde geur. Verwacht geen enorme geurexplosie die jouw douche helemaal in geuren omhult, maar dit zijn geuren om je dag in alle rust en zachtheid mee te beginnen. Ik vind ze heerlijk! De crème die in de Silk Mousse zit, voel ik absoluut. Het bollete schuim is rijk en verzorgend, waardoor het douchen heel ontspannend is.

De Shower Silk Mousses zijn vanaf nu verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten. Alle varianten zijn beschikbaar voor de adviesprijs van € 4,99.

En let op: Kruidvat heeft nu een aanbieding waarbij alle doucheproducten met 50% korting te koop zijn. Dat scheelt weer! :).

Wat vind jij van de nieuwe Nivea Shower Silk Mousse? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.