Creëer je eigen wellness met Nordik Sense Thermotherapy

Home » Creëer je eigen wellness met Nordik Sense Thermotherapy

Douchen is voor mij echt een verwenmoment. Ik heb even tijd voor mezelf, het water klettert rustgevend op mijn huid en als kers op de taart gebruik ik graag heerlijke producten. Nordik Sense is het nieuwe ‘Spa at home’ merk van Albert Heijn en neem je dus makkelijk even mee met je wekelijkse boodschappen. Ik testte de producten uit en vertel je er meer over!

Nordik Sense bodycare

Een eeuwenoude Noorse kuurtraditie was de bron van inspiratie voor het nieuwe wellnessmerk van Albert Heijn. Een heerlijke beleving van warmte-, cooling- en relaxmomentjes om tussen alle hectiek door weer helemaal op te kunnen laden. Want geluk zit in kleine dingen!

De Nordik Sense bodycarelijn bestaat bevat drie verschillende geuren en uit vier producten; een shower gel, shower scrub, shower oil en bodylotion.

Hierboven zie je de Cooling lijn die voor een verfrissend gevoel zorgt.

De Warming lijn die voor een heerlijk verwarmende sensatie zorgt.

De Relaxing lijn die er voor een ultiem gevoel van ontspannig is.

Nordik Sense Cooling shower gel – €3,99 (200 ml)

Ik ontving een paar producten uit deze lijn en ik laat je ze zien! Als eerste zie je hier de shower gel uit de Cooling lijn. De verpakking ziet er koel uit door het gebruik van blauwe kleuren, waardoor het cooling effect natuurlijk extra benadrukt wordt.

De geur van deze Cooling shower gel doet me denken aan het rustgevende wat je vaak ruikt in de sauna. Heel fris, een beetje minty en ik ruik ook de geur van eucalyptus. Ik vind deze heerlijk!

De substantie is doorzichtig van kleur en is enigzins lobbig te noemen. Hij verdeelt goed over je lichaam en ik voel me heel fris en zen na gebruik!

Nordik Sense Warming shower scrub – €4,99 (150 ml)

Dan een geur uit de Warming lijn! De shower scrub zorgt ervoor dat je huid op een milde manier wordt geëxfolieerd en laat haar zacht en glad achter.

Een shower scrub gebruik ik zelf gemiddeld twee keer in de week. Vooral voor mijn billen, heupen en benen vind ik het ideaal omdat het ingegroeide haartjes voorkomt. Hij is zacht voor mijn huid en ik voel geen irritatie na gebruik. Hij bevalt me goed!

De geur is wat warmer en kruidiger dan de Cooling lijn. Hij heeft een iets meer oosterse touch en daarom geeft hij je dat verwarmende gevoel. Niet letterlijk, want hij warmt je lichaam niet op. Het is meer de geurbeleving die je een warm en cosy gevoel geeft.

De Warming shower scrub is wit van kleur met kleine, zachte scrubdeeltjes erin.

Nordik Sense Relaxing shower oil – €5,99 (200 ml)

Als laatste testte ik de Relaxing lijn die je kunt herkennen aan de groene kleur. Bij deze shower oil kon ik de geur niet zo goed achterhalen omdat hij vooral naar de olie zelf ruikt. Ik denk dat je bij de shower gel of shower scrub de geur beter zou kunnen ruiken. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij naar een verzorgende douche-olie ruikt, sorry!

De werking vind ik prettig. Vooral voor de droge huid is een shower oil erg fijn omdat hij minder uitdrogend en zelfs iets voedend is voor je lichaam. Geen strakke huid meer na het douchen, maar een verzorgd gevoel!

De Relaxing shower oil is zoals hij moet zijn; iets gelig van kleur, voedend en druiperig! Het beste kun je hem aanbrengen met een washandje zodat je hem daarna over je lichaam kunt verdelen.

Conclusie

Met de producten van Nordik Sense krijg je echt dat wellness-gevoel. De geuren zijn spa- en saunawaardig en geven een rustgevende gevoel. Iedere geur staat voor een andere beleving, maar zijn nooit overheersend te noemen. Ze zijn subtiel en lekker zacht voor je huid.

Het fijne is dat ze gewoon bij de Albert Heijn filialen en in hun webshop te koop zijn. Een slimme tip: ze zijn deze week in de aanbieding waardoor je bij aankoop van twee producten de derde gratis (2+1) krijgt!

Ben jij al bekend met de producten van Nordik Sense?

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.