Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Home » Christian Faye Eyebrow Dip Pomade

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 4

Volle, dikke wenkbrauwen zijn hot, dat kan niemand ontkennen. En als je ze niet van nature hebt, dan fake je ze gewoon! Ik test vandaag vier kleuren van de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade, die je wenkbrauwen verzorgd achterlaat en de hele dag laat zitten en ook nog eens waterproof is.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 3

Eyebrow Dip Pomade – €24,95 p.s. 

Christian Faye staat bekend om haar watervaste wenkbrauwproducten. Een tijdje terug reviewde ik al het wenkbrauwpoeder van dit merk en dat beviel mij prima. Zo’n Eyebrow Dip Pommade in een potje vind ik dan ook erg interessant om eens uit te proberen. Het is een crème-achtig product dat zeer goed gepigmenteerd is en makkelijk in gebruik is. Het fijne is dat de producten ook echt waterproof zijn, zo is het zelfs geschikt voor een warme stranddag.

De Eyebrow Dip Pomade is verkrijgbaar in vier kleurenen en is verpakt in een stevig, glazen potje. Ik vind het er degelijk en kwalitatief goed uitzien. Het leuke – en ook handige – is dat in het zwarte doosje niet alleen een potje Eyebrow Dip Pomade zit, maar ook gelijk een kwastje en een spooly. Zo ben je in één klap klaar om van start te gaan met je wenkbrauwen. En ook niet onbelangrijk; de Dip Pomade is heel zuinig in gebruik omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 2

Wat zijn de beloftes? 

♥ De Eyebrow Dip Pomade is waterproof en daarom ook uitermate geschikt voor een vette huid.

♥ Het kleurt, vormt en accentueert de wenkbrauwen.

♥ Heeft een uitstekende hechting en geeft direct kleur, het bedekt zelfs grijze haartjes.

♥ Het modelleert je wenkbrauwen.

♥ Het werkt als een primer voor wenkbrauwen om daarna evt. een wenkbrauwpoeder aan te kunnen brengen.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 4

Dit zijn de vier kleuren die beschikbaar zijn. Van links naar rechts zie je Taupe, Dark Brown, Irid Brown en Charcoal.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 6

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 8

Het meegeleverde kwastje heeft twee verschillende zijdes en bevat zowel een spooly als een schuin afgesneden kwastje. Zo kun je niet alleen je wenkbrauwhaartjes invullen, maar ook door borstelen om je aangebrachte Dip Pomade iets te vervagen. Zo komt het natuurlijker over.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review 7

Spooly.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Taupe review

Taupe is – zoals de naam al doet vermoeden – een taupe kleur. Niets meer en niets minder.  Deze kleur zal het meest geschikt zijn voor blondines.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Dark Brown review

Dark Brown is een donkerbruine, koele kleur.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Irid Brown review

Irid Brown is een donkerbruine kleur met een warme ondertoon. Haast chocoladebruin of mokkabruin te noemen.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Charcoal review

Charcoal is een diepzwarte kleur en zal het meest geschikt zijn voor meiden met zwarte wenkbrauwhaartjes.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade review swatches

Op de swatches kun je pas goed zien wat de verschillen tussen vier kleuren zijn. In het potje lijken Dark Brown en Irid Brown veel op elkaar, maar  Dark Brown heeft duidelijk een assige, koele ondertoon en Irid Brown heeft een rode, warme ondertoon.
Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Dark Brown review before blurry

Dit is mijn ‘naakte’ wenkbrauw. Ik heb zwarte haartjes, maar als ik zwarte wenkbrauwproducten gebruik, gaat dat heel erg hard overkomen. Het zou dan veel te nep overkomen. Daarom kies ik liever voor een zachte, bruine kleur.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Dark Brown review after blurry

Hier draag ik Dark Brown, de kleur die het beste bij mijn natuurlijke wenkbrauwhaartjes past. Ik vind dat ze er strakker en voller uitzien. Mooi!
Christian Faye Eyebrow Dip Pomade Dark Brown review after 1

En hier zie je hem nog even full face.

Conclusie

Ik vind werking van de Christian Faye Eyebrow Dip Pomade heel fijn. Het is makkelijk en snel aan te brengen met het kwastje en door de spooly kun je de harde lijnen goed vervagen zodat je uitstraling wat zachter overkomt. Eenmaal aangebracht, blijft het als een huis zitten en hoef je helemaal niet bang te zijn dat je wenkbrauwen gaan ‘verschuiven’.

Een nadeeltje vind ik dat er niet meer kleurtinten zitten tussen Taupe en Dark Brown in. Er zouden daar best nog twee kleuren tussen gezet kunnen worden. Ik kan best Dark Brown hebben, maar het liefste zou ik nog voor een tintje lichter willen gaan zodat de kleur mijn gezicht nog iets zachter maakt.

Al met al vind ik de Christain Faye Eyebrow Pomade een aanrader als je je wenkbrauwen op een snelle manier wilt bijtekenen en als je de zekerheid wilt hebben dat ze de hele dag blijven zitten. Of je nou in een zwembad valt of niet!

De Christian Faye Eyebrow Dip Pomade is te koop voor €24,95 bij Ici Paris XL of in de onlineshop van Bransus Cosmetics.

Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.