Chilly gel intieme wasemulsie + Win festivalpakket!

Home » Chilly gel intieme wasemulsie + Win festivalpakket!

Chilly gel intieme wasemulsie winactie cover

Chilly gel is een frisse wasemulsie voor je dagelijkse intieme verzorging. Het is hypoallergeen, gynaecologisch getest, zeepvrij en heeft een huidneutrale pH-waarde 5. De wasemulsies zijn te krijgen in een fullsize verpakking, een handige miniflacon en een verpakking met frisse doekjes die je voor onderweg mee kunt nemen. Ideaal voor de onverwachte momenten dat je niet altijd onder de douche kunt stappen. Vandaag review ik deze drie producten en je kunt ook nog eens een leuk festivalpakket winnen! Kijk je mee?

Chilly gel intieme wasemulsie 1

De Chilly gel lijn bestaat uit drie producten. Ik ontving de fullsize en miniverpakking van de intieme wasemulsie en de handige doekjes voor onderweg. De knalgroene/witte verpakking ziet er fris en clean uit, precies zoals je graag verwacht van een intiem reinigingsproduct.

Chilly gel intieme wasemulsie fullsize 250ml

Chilly gel intieme wasemulsie 4

Chilly gel is een wasemulsie speciaal ontwikkeld voor langdurige bescherming en natuurlijke frisheid van de intieme zone. De frisse formule, verrijkt met natuurlijke menthol, verkoelt, reinigt en helpt nare geurtjes te beschrijden. De gel is geschikt voor dagelijks gebruik en misschien wel extra fijn tijdens het sporten, de menstruatie of op andere momenten waar maximale frisheid gewenst is. Doordat de formule zeepvrij is, helpt het de natuurlijke fysiologische balans van de vaginale slijmvliezen te behouden.

Ik ben nu heel nieuwsgierig geworden! Vooral naar de toevoeging van natuurlijke menthol ben ik erg benieuwd. Is dit heel anders dan gewone zeep?

Chilly gel intieme wasemulsie 5

Op de flacon zit een handig doseerpompje. Zo kun je met een minimale beweging het product uit de fles krijgen.

Chilly gel intieme wasemulsie swatch product

Ha! De wasemulsie is groen. Misschien wel heel toepasselijk bij het ingrediënt menthol. De geur van de gel is heel fris, misschien zelf een beetje kruidig. Maar ik ruik natuurlijk ook de menthol. Zelf vind ik het nog het meeste ruiken naar de geur van de sauna. In een rustruimte ruik je vaak ontspannende kruiden, waaronder menthol, en daar doet dit me sterk aan denken. Een fijne geur!

Bij het douchen heb ik dit product gebruikt en het eerste wat me opvalt is dat het heel fris aanvoelt. Alsof er een fris windje voorbij waait :). Ook voelt het verkoelend aan. Precies zoals Chilly het beschrijft. Ik vind het prettig in gebruik en geeft me vooral een heel fris gevoel.

Chilly gel intieme wasemulsie 50ml

Chilly gel intieme wasemulsie 6 mini

Nu het vakantieseizoen is aangebroken, is het natuurlijk ontzettend handig om een klein flesje met je mee te nemen. Geen gezeul met een grote flacon, maar lekker compact en er zit meer dan voldoende in om er 2 weken mee te redden. De kleine Chilly gel intieme wasemulsie bevat 50ml en past perfect in je toilettas! De inhoud is verder hetzelfde als de fullsize fles.

Chilly gel intieme wasemulsie 7 mini

Chilly gel Pocket intiemtissues

Chilly gel intiemtissues pocket

Dit is misschien nog wel het meest interessante van de drie producten. Een kleine verpakking met intiemtissues voor als je onderweg graag een opfrissertje zoekt. Je kunt je zo onopgemerkt even verfrissen, zonder dat iemand het merkt, want deze doekjes zijn ook nog eens geschikt om in het toilet weg te gooien. Ideaal! Je stopt hem zo even in je tas en het weegt nog geen ons!

Chilly gel intiemtissues pocket 2

De doekjes zijn makkelijk in gebruik en je trekt zo een exemplaar uit de verpakking. Maar hoe bevalt het? Ook deze doekjes ruiken lekker naar menthol en geven een fijne geur af. De doekjes zijn zacht en vochtig en reinigen prettig. Toch vind ik hier het verkoelende en verfrissende effect nogal extreem. Je voelt de menthol erg goed en nu irriteert het me zelfs. Het voelt een beetje branderig en dat lijkt me nou net niet de bedoeling! Ik vind dit de minst fijne van de drie producten.

Conclusie
Chilly gel intieme wasemulsie 8

Dit is voor het eerst dat ik de Chilly gel lijn heb getest en was erg benieuwd naar de mentholwerking. Bij de intieme wasemulsie vind ik het prettig. Het voelt fris en verkoelend aan en doet precies wat het belooft. Extra fijn is dat hij in zowel een fullsize verpakking te krijgen is als een handzame miniverpakking. Erg handig met de vakantie in zicht! Bij de Pocket Intiemtissues vind ik de menthol juist extreem. Het is veel te fris en verkoelend en geeft een branderig gevoel. Deze zou ik zelf niet aanraden. Het is dus fifty-fifty; de intieme wasemulsie is echt top, maar de pocket intiemtissues zou ik laten liggen.

De Chilly intieme wasemulsie is te koop in in 250ml (€4,99) en 50ml (€1,69). De intiemtissues kostten €2,95 en zijn te koop bij de drogist.

Maar….ik heb nog wat leuks voor jullie!

Winactie Festivalpakket!

Chilly gel festivalpakket winactie

En om te vieren dat de zomervakantie is begonnen heb ik een leuk festivalpakket om te verloten! Er zitten allemaal spulletjes in die erg handig zijn als jij een paar dagen op een festival staat feest te vieren. Ik mag twee pakketten weggeven. Je ontvangt als winnares een groen, stoffen tasje met de volgende inhoud:

  • Chilly miniverpakking 50ml
  • Chilly doekjes
  • Inklapbare haarborstel
  • Groene waaier
  • Groene inklapbare zonnebril
  • Oordopjes
  • Pleisters
  • WC-dekjes
  • Poncho

Wat moet je hiervoor doen? Niet zo heel veel!

♡ Volg Beautydagboek op Bloglovin + like het bericht

♡ Volg Beautydagboek op Facebook

♡ Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje

En that’s it! Ik neem contact op met de twee winnaressen via het opgegeven e-mailadres. Als de winnares niet binnen 3 dagen reageert, ben ik helaas genoodzaakt een andere winnares kiezen. De winactie loopt tot en met zondag 20 juli. Veel succes!

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.