Visitekaartjes Beautydagboek

Home » Visitekaartjes Beautydagboek
Visitekaartjes Beautydagboek

IMG_2333

Al een tijdje zat ik te spelen met het idee om eens visitekaartjes te laten maken. Niet alleen voor mijn blog, maar ook om te laten zien dat ik visagist ben en freelance tekstschrijver. Al speurend op het wereld wijde web kwam ik bij een website uit, waarbij je allerlei relatiegeschenken kon bestellen en dus ook visitekaartjes. Na wat geknutsel en gestuntel ben ik tot het volgende ontwerp gekomen. En ik heb er nog wat andere leuke dingetjes bij besteld!


IMG_2333

Dit is ontwerp is het uiteindelijk geworden! Voor mijn privacy heb ik mijn achternaam en telefoonnummer vervaagd, maar normaal gesproken staan deze gegevens er natuurlijk wel op. Ik heb de header van mijn website terug laten komen en gekozen voor zachte pastelkleuren.

IMG_2343

Het leuke van dit visitekaartje vind ik dat je de achterkant ook kon laten bedrukken. Hier zie je de header nogmaals, maar dan groter.

IMG_2336

En waar laat je deze kaartjes? In een mooie visitekaartjeshouder! Hij is zilver van kleur en is bedrukt met mijn blognaam en het webadres van Beautydagboek.

IMG_2340

Ze passen er perfect in!

IMG_2339

Toen ik de visitekaartjes bestelde, kreeg ik een leuke aanbieding om er voor een gereduceerde prijs pennen bij aan te schaffen. Hoe leuk!

IMG_2337
Het blogadres en e-mailadres op de andere zijde.

IMG_2351

En als allerlaatste en misschien nog wel het allerleukste: een eigen tas! Deze kon ik er gratis bij bestellen en ik vond het wel grappig!

IMG_2331

Het is voor het eerst dat ik zo’n officiele ‘set’ heb besteld, maar ik vind het supercool!

Heb jij wel eens visitekaartjes laten maken? En waarvoor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.