Update | Beautydagboek gaat de hele zomer door!

Home » Update | Beautydagboek gaat de hele zomer door!

Beautydagboek gaat de hele zomer door

Sinds deze week is voor sommige delen in Nederland de vakantie al begonnen. Heerlijk! Jammer genoeg zal het noorden van ons landje nog even moeten wachten, want wij kunnen pas over twee weekjes ontspannen van de zomer genieten. Velen zullen dan misschien weg zijn, maar Beautydagboek gaat gewoon de hele zomer door! Iedere dag kun je hier een nieuw en vers artikel vinden. Ik ga je vertellen wat je allemaal kunt verwachten!

Beautydagboek gaat de hele zomer door

De afgelopen tijd ben ik niet zo actief geweest op mijn blog. Er kwamen wel artikelen, maar lang niet iedere dag en ook niet consequent. Dat had voornamelijk te maken met mijn gezondheid en de drukte rondom het gezinsleven.

Nu het beter met me gaat, heb ik direct doelen gesteld voor mezelf. Beautydagboek is mijn passie, mijn werk en mijn grote liefde. Daar wil ik hard aan werken om iedere dag leuke content te creëren voor mijn bezoekers. Daarnaast vind ik het gewoon geweldig om zoveel mooie foto’s te kunnen schieten en teksten te schrijven.

Wat je de komende (zomer)maanden kunt verwachten op Beautydagboek? Daar heb ik goed naar gekeken. Ik heb gemerkt dat jullie mooie make-upreviews, outfits, sieraden, persoonlijke artikelen, fashiontips en interieur erg leuk vinden. Vooral outfits zijn heel populair en daar wil ik je iedere week mee verrassen.

Je kunt dus veel diversiteit verwachten zodat het niet eentonig wordt. Afwisseling is leuk met een paar vaste onderwerpen die terugkomen. Daarnaast komen er ook vakantie-artikelen voorbij die jou helpen om je vakantie/reis zo goed mogelijk voor te bereiden.

Vind je het leuk dat er nu iedere dag een artikel verschijnt op Beautydagboek? Zijn er artikelen waar jouw voorkeur naar uitgaat of een onderwerp waar je graag over wilt lezen op mijn blog?

Liefs Liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.