Tag | Common White Girl

Home » Tag | Common White Girl

large

Een tijdje geleden ging de Common White Girl Tag door bloggersland en werd ik getagd door Marloes. De titel vind ik een tikje raar, vooral omdat ik niet snap wat het met de vragen te maken heeft. Anyway, hier komen de vragen!

Favoriete Starbucks drankje? Ehm..heb ik niet. Ja, dit is een verklaring schuldig. Ik heb nooit, maar dan ook nog nooit een Starbucks drankje gehad! Te wijten aan het feit dat er in het hoge noorden een lange tijd geen Starbucks heeft gezeten. En daarnaast ga ik nooit met het openbaar vervoer. Dus ja, ook al woon ik nu in Groningen en zit er sinds een tijdje eentje op het station; I’m still a Starbucks-virgin.

Hoe lang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend? Lang! Ik heb twee kids en daar wordt het ‘klaar-zijn’ in de ochtend niet korter van, haha! Maar goed, om zelf klaar te zijn moet ik zo’n 1 uur en 15 minuten rekenen. Ik hou ook niet van stressen hoor! Inclusief douchen, ontbijten, verzorging, haar & make-up :).

IMG_0334

Hoeveel selfies maak je op een dag? 
Ik maak eerlijk gezegd haast nooit selfies! Voor make-uplooks heb ik een hele lieve vriend die mijn foto’s maakt, dus no selfies for me ;).

Hoeveel Instagram volgers en foto’s heb je?
 Autsj! Ik heb geen Instagram. Ik maak te weinig foto’s om daar aan te doen, terwijl het me wel erg leuk lijkt! Volgens mij is het ook niet zo boeiend wat ik doe en ik ben meestal te druk bezig met van alles om eraan te denken dat ik foto’s moet maken.

Zeg je wel eens OMG of LOL hardop? 
Nee, haha. Wel lachen als ik dat zou doen, maar nee, dat doe ik niet.

IMG_6549

Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer? 
Nee, ik koop iedere dag nieuwe kleding. Joke! Ik draag graag mijn favoriete stukken vaker dan een keer. Het zou wat zijn, 1 keer dragen. Dan zou ik goed in de slappe was zitten als dat zo was!

Ben je racistisch? Nee, zeker niet! Ik vind dat iedereen gelijkwaardig is en dat je elkaar met respect en liefde moet behandelen.

Instagram, Twitter of Tumblr? 
Ik doe te weinig met deze kanalen moet ik eerlijk zeggen, maar ik heb Twitter en daar probeer ik wat actiever te zijn!

safe_image.php

Wie zijn je favoriete YouTubers? Definitely Zoella. Zij heeft zo’n sprankelende persoonlijkheid en ze is erg grappig! Ook Tanya Burr en VeraCamilla behoren tot mijn favorieten. Ik hou van van vrolijke, lieve YouTubers met humor!

Hoe vaak doe je je nagels? Ik denk dat ik iedere twee weken mijn nagels lak. Soms ook een paar weken niet hoor, maar meestal begint het daarna wel weer te kriebelen.

Ben je een shopaholic? Stiekem wel een beetje, alleen is mijn bankrekening niet oneindig. Ik hou mezelf dus wel eens in :). Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaker online shop, dan in het echt. Dat is zoveel makkelijker, je ziet gelijk wat er allemaal is en het wordt ook nog eens thuisbezorgd. Ideaal!

IMG_1126

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien? Maar een keer. Hij was leuk, maar niet zo leuk om hem vaker te zien.

Heb je veel kleding? Eh ja! Ik heb al jaren dezelfde maat (behalve toen ik zwanger was) en daardoor heb ik een hele collectie opgebouwd. Ik kan dus veel outfits maken :).

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet? Niet vaak, alleen als ik lekker uit eten ga of ik heb zelf iets heel lekkers gekookt!

IMG_6299

Draag  je elke dag make-up? Nee, als ik gewoon thuis blijf doe ik eigenlijk nooit make-up op. Als ik de deur uitmoet, maar niks speciaals, dan doe ik alleen een beetje concealer onder mijn ogen, een lik mascara op mijn wimpers en een lipstick op. Ready, set, go!

Hoe stijl je je haar meestal? Ik doe mijn haar thuis meestal in een warrige knot, maar als ik de deur uitga dan draag ik het ’t liefste los of met een paar schuifspeldjes om het haar uit mijn gezicht te houden.

Zie je er altijd presentabel uit? Haha, nee hoor! Ik draag thuis vaak relaxkleding en mijn haar in een knot, maar anders hou ik er wel van om er verzorgd uit te zien qua haar & make-up.

Zooo..dat waren alle vragen! Ik vond het leuk om hem te doen! Ik tag hierbij Saskia, Anouk, Lidewij en Jhemyla. En daarnaast mag iedereen hem overnemen hoor! Voel je vrij.

Oja, ik was eigenlijk  wel benieuwd naar wie er volgende week zaterdag ook naar de Beautybloggers Masterclass gaat? Wie weet zie ik je daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.