Persoonlijke update | Leuke events, afzien bij de mondhygiëniste en diploma behaald

Home » Persoonlijke update | Leuke events, afzien bij de mondhygiëniste en diploma behaald

Vandaag schrijf ik een persoonlijke update! Het leek me leuk om jullie weer eens bij te praten wat er allemaal in mijn leventje gebeurt. Van behaalde diploma’s, leuke events en het afgebeuld worden bij de mondhygiëniste tot aan toe. Let’s talk!

PR-bureau, Unilever event en opening My Jewellery

Afgelopen week heb ik een paar toffe events gehad. Zo ging ik als eerste naar Amsterdam voor twee afspraken. Ik ging langs bij een PR-bureau die merken in haar portfolio heeft zitten zoals The Body Shop, Lavera, Vision en DIY Soap. Het was enorm gezellig en leuk om even bij te praten over de mooie merken. Ik kreeg wat leuke producten mee naar huis om lekker te testen!

Daarna ging ik door naar een event van Unilever die nieuwe lanceringen van Simple, Dove, Zendium en Andrélon liet zien. Erg leuk! Zo is er nu ook een Dove deodorantroller en -spray zonder aluminiumzout. Hoe fijn is dat? Ook werd er een nieuwe douchegel en scheerschuim in één gepresenteerd. Dat lijkt me ideaal!  En ik kwam de altijd prachtige Sanne tegen, even weer bij gekletst!

Een paar dagen later reed ik helemaal naar Eindhoven, op naar de opening van een nieuwe My Jewellery winkel. Ik vind hun kleding zo ontzettend leuk; ze hebben een steeds wisselende collectie, waardoor hun aanbod helemaal on trend blijft. Ik mocht wat leuke items uitzoeken en die laat ik je binnenkort in een video zien. Want ja, dat is gelijk het volgende nieuwtje; ik ga weer met regelmaat video’s plaatsen!

Na het event ging ik samen met Martijn nog even de stad in (het was toevallig koopavond) en toen kwamen we de ontzettend leuke winkel ‘Hutspot’ tegen. En wauw, ik wil daar alles wel kopen! Mooie duurzame producten zoals handgemaakte zeep, maar ook prachtige, minimalistische kledingmerken. En ik kwam deze mooie fietsen van het Amsterdamse merk Veloretti tegen. Het zijn stuk voor stuk unieke producten die met zorg zijn uitgekozen.

Afgebeuld bij de mondhygiëniste

Heftige titel niet? Maar echt, ik overdrijf niet (of toch wel?). Ik moest naar de mondhygiëniste omdat ik wat last had van teruggetrokken tandvlees en zelfs bij het dagelijks stoken en flossen bleef ik last houden van tandplak. Tijd om dus eens advies en een behandeling van de mondhygiëniste te krijgen!

Laat ik voorop stellen dat ik niks gewend ben bij de tandarts; ik heb namelijk nul komma nul gaatjes. Die ellende van boren en gaatjes vullen is mij de afgelopen jaren gelukkig bespaard gebleven, haha. Maar autsj! Het reinigen van mijn gebit was een hel. Pulken met haken tussen mijn tanden, het slijpen van mijn gebit (tegen het tandvlees aan) en veel bloedend tandvlees. Het was absoluut geen pretje en ik kwam er dan ook een beetje onthutst vandaan.

Voortaan moet ik op een andere manier gaan stoken en flossen, moet ik met een andere techniek poetsen en met mondwater spoelen om mijn tandvlees rustig te krijgen. Maar opnieuw mijn gebit onder handen nemen? Ik weet het niet, ik sta er niet om te springen…

Diploma A gehaald!

En wat positief nieuws! Twee weken geleden was het zover; Jade mocht afzwemmen voor haar diploma A! Een mijlpaal voor een moeder, want ze heeft er hard voor gewerkt. Na het afzwemmen was het natuurlijk even spannend, want ze gingen allemaal overleggen, maar natuurlijk was ze geslaagd!

We hebben thuis wat bezoek uitgenodigd om het te vieren en een lekker taartje gegeten. En ze kreeg van ons als cadeau deze heerlijke, meisjesachtige NumNom lipgloss truck. Die wilde ze zo graag hebben! Ze heeft het dik verdiend! #trotsemoeder

Hoe gaat het met jou? 

 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.