Persoonlijk | Een dipje, uit eten en buiten spelen

Home » Persoonlijk | Een dipje, uit eten en buiten spelen

Personal photo's Collage

De afgelopen tijd was het een beetje stil op mijn blog, maar dat had zo zijn redenen. Ik nam wat afstand van mijn blog, ik deed veel leuke dingen, maar zat ook een beetje in een dipje. Ik laat je zien wat ik de afgelopen tijd heb gedaan!

IMG_7285

Het begon allemaal met knallende hoofdpijn. Ik was zo ontzettend moe en ben op bed gegaan met het kijken van wat YouTubevideo’s. Even lekker ontspannen en hopen dat de pijn wat wegtrok. Helaas ging het maar door en ben ik uiteindelijk in slaap gevallen. Later bleek dat ik weer last van mijn hormonen had en het hele riedeltje weer begon.

Zoals sommigen wel weten, heb ik endometriose en onder invloed van hormonen krijg ik last van allerlei lichamelijke klachten. Als mijn hormonen niet voldoende onderdrukt worden (ik slik medicatie, maar het gaat niet altijd goed), krijgt ik gigantische hoofdpijn, heel veel pijn in mijn rug en buik en ben ik helemaal van de wereld. Meestal volgt dan naar een paar dagen een bloeding en probeer ik zoveel mogelijk mijn rust te pakken. Helaas was het weer zo’n periode en heb ik de afgelopen tijd niet lekker in mijn vel gezeten. Hormonen (in mijn geval) maken me ook altijd wat depri en blijf ik het liefste in mijn bed liggen. Wat helaas niet altijd kan met een gezinsleven.

En dat is ook gelijk de reden waarom ik de afgelopen tijd niet zoveel heb geblogd en op artikelen heb gereageerd. Ik was gewoon even helemaal op. En als ik met dan even wat beter voelde, wilde ik liever mijn tijd besteden aan de kids of met Martijn. Gewoon genieten van mijn offline leven en van het zonnetje (voor zover die er was, haha).

IMG_7287

De week ging natuurlijk gewoon door en als ik Jade van school haal, gaan we als we thuis komen altijd even thee drinken met iets lekkers. Dat werd spekkoek! Die had ik het weekend daarvoor al in Groningen gehaald bij Toko Melati en dat is zo lekker!

IMG_7471

En het was kortingsavond bij Kruidvat! Ik had wat bonnen ontvangen die 20% korting gaven op een artikel naar keuze en dat werd deze prinsessentandenborstel! Het is vast algemeen bekend dat kleintjes niet altijd zoet meewerken met het poetsen, dus ik dacht dat dit wel een leuke stimulans voor haar zou zijn om samen te poetsen. Hij kostte oorspronkelijk €33,-, maar omdat er een Oral-B kortingsactie was en ik de 20% kortingsbon gebruikte, hoefde ik nog maar €13,- te betalen. Ka-tching! Ze heeft er nu al zoveel meer plezier in, dat het zeker al zijn doel heeft bereikt, haha.
IMG_7344

Op vrijdag is Martijn altijd vrij en hebben we in de ochtend samen met Winne bij Doppio gezeten. Een taartje, lekkere smoothie en ijskoffie waren heel erg welkom! Daarna gingen we Jade weer van school ophalen.

IMG_7469

Die week daarna bracht ik Jade natuurlijk weer naar school en omdat het mooi weer was, reed ik daarna met Winne gelijk door naar de kinderboerderij. We hebben een gezinsabonnement en daar maken we goed gebruik van. Eigenlijk doet de naam kinderboerderij het niet eens eer aan, want je hebt er een grote, hele leuke speeltuin en ook een speelparadijs (zo’n Ballorig-achtig ding) waar kinderen helemaal los kunnen gaan. We komen er dan ook vaak gewoon om even in de speeltuin te spelen.

IMG_7470

Samen met Winne in de draaimolen….whooeeeiiiii!

IMG_7468Afgelopen vrijdag hadden Martijn en ik de avond even vrij, de kinderen waren naar mijn ouders toe en zo konden wij even spontaan uit eten gaan. Heerlijk! We aten bij de Lachende Koe in Drachten en daar kun je voor een fijn prijsje genieten van een daghap. De bediening is goed en het eten is erg lekker, een aanrader!
IMG_7465

De volgende ochtend (zaterdag) zijn we naar De Heeren van Rinsma geweest, een nieuwe winkel van Rinsma Fashion. Rinsma is zo’n ongelooflijk mooi concept; de vrouwenafdeling heeft drie lagen waar je prachtige merken kunt kopen en nu hebben ze sinds een week een mannenwinkel geopend waar je als man zowel pakken op maat kan laten maken en kopen, maar ook casual kleding.

IMG_7467

De service is geweldig en je krijgt er ook altijd een lekker kopje thee/koffie met gebak.  Het is echt een beleving en ga er met veel plezier heen. IMG_7466 Na afloop hadden we toch wel een beetje honger en hebben beide een portie kibbeling besteld. Jee, wat heb ik dat lang niet gehad! Het was echt genieten in het zonnetje. Hoewel bovenstaande foto een beetje gek is, wilde ik hem toch plaatsen omdat het echt weergeeft hoe stralend het weer was en hoe gezellig het was :).

IMG_7464

Jum! In de middag kwam Jade en Winne weer thuis en waren we weer samen thuis. Vandaag blijven we gezellig thuis en doen we gewoon waar we zin in hebben. Ik word straks ‘opgemaakt’ door Jade, dus dat zal wel weer een creatief resultaat gaan worden ;). Hopelijk gaat het lichamelijk wat beter komende week, maar leuke, positieve dingen doen, maken me altijd wel heel blij!

Een fijne zondag!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.