Personal | Verhuisstatus: is het einde al in zicht?

Home » Personal | Verhuisstatus: is het einde al in zicht?

IMG_2915

Zoals je misschien wel weet ben ik de afgelopen tijd behoorlijk druk met de verhuizing bezig. We zijn volop aan het inpakken, rijden en weer uitpakken. Het lijkt wel of er geen einde aan komt en het liefste wil ik neerploffen en alles naar mijn nieuwe huis toveren! Weet iemand daar de toverspreuk van? Ik mag dan wel klagen, haha, maar eigenlijk ben ik heel blij dat we naar een nieuw huis gaan. Ik laat je zien hoe het er voor staat!

IMG_2859

Toen we het huis voor het eerst zagen, schrok ik wel eventjes. De donkerbruine en gifgroene muren kwamen op je af! Ai, dit is echt niet mijn smaak. Ik (en mijn vriend) houden van rustige kleuren en waren het er direct over eens dat de slaapkamer toch echt een andere kleur moest krijgen. En dat hebben we gedaan!

IMG_2955

Tadaah! Alles hebben we gewit en daarnaast is er ook nog een laminaatvloer in gelegd. Ziet er een stuk beter uit niet? De grote muur die je op de foto ziet is nu inmiddels voorzien van een mooie pastelgroene kleur. Zacht en poederig. Romantisch!

IMG_2917

Van de week is de bank aangekomen in ons nieuwe huis en dat scheelt ontzettend. Zo begint het steeds meer vorm te krijgen, hoewel het natuurlijk nog lang niet af is!

IMG_2921

En natuurlijk ook gelijk gebruik maken van de mogelijkheid om er eventjes op uit te rusten ;).

IMG_2969

Voor de rest waren we ook nog in ons oude huis bezig. Het laminaat ging eruit, want die ging mee naar ons nieuwe huis. Ziet ons bed er niet zielig uit zo op een betonnen vloer? Dit zal waarschijnlijk het allerlaatste item zijn dat verhuist gaat worden.

IMG_2970

Klusoutfit of the day!

IMG_2971De kamer van Jade is niet meer wat het was. Zo gezellig als het was, zo kaal en leeg is het nu. Wachtend totdat de dozen opgehaald worden….dat klinkt wel heel depri niet? Haha!
IMG_2910

Jade had vorige week voor het eerst een poppetje getekend, het lijkt net Mr. Potatohead! Hier zit een ontzettend trotse mama hoor, echt weer een mijlpaal.

IMG_2913 En wie hard werkt, mag ’s avonds een lekker ijsje eten en een serie kijken! Heerlijk om zo de dag af te sluiten. Jummie!

Voor zover mijn verhuisupdate, ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo een beetje op de hoogte te worden gehouden. Ik ben er ondertussen wel een beetje klaar mee hoor, maar deze week gaan we de puntjes op de ‘i’ zetten in het nieuwe huis doen en worden de allerlaatste spullen verhuisd. En hopelijk zitten we er dan binnenkort!

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.