Personal | Terug van weg geweest en doelen voor dit jaar!

Home » Personal | Terug van weg geweest en doelen voor dit jaar!

Clinique ID event

Hallo daar! Ken je me nog? Afgelopen december kwam mijn laatste artikel online en dat is nu zo’n 6 weken terug. Lang geleden! Toch was deze break even nodig en ik zal je vertellen waarom. Gelukkig deed ik tussendoor wel heel veel leuke dingen (zoals een publicatie in een bekend vrouwentijdschrift), dus dat ga ik natuurlijk ook met je delen. Lees maar mee!

Even rust nemen van alles

De decembermaand is voor iedereen druk, want alles moet dan meestal afgerond worden om het nieuwe jaar in te gaan. Zowel in je werk als privé is het echt de meest drukke maand die er is. Laat staan dat je kinderen ook nog allemaal (leuke!) vieringen en feestjes hebben en natuurlijk zijn er ook de familieverplichtingen. Niet dat het allemaal een straf is, maar het is wel een periode dat ik de rust en tijd voor het gezin mis. Ik heb daarom de kerstvakantie bewust genoten en niet gedacht aan de artikelen die online moesten komen. Tel daarop bij dat mijn vriend dit jaar voor het eerst de volle twee weken vrij was in de kerstvakantie, dus het was extra genieten met ons gezin. En ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Daarna begon de frisse start in januari en heb ik bewust rust gehouden. Ik las eens een tijdschrift of een boek, nam de rust voor mijn lichaam i.v.m. mijn endometriose en focuste me op het gezin zodat ik genoeg energie voor de kinderen overhad. Maar nu wil ik weer beginnen en ga ik weer lekker van start!

Publicatie in bekend vrouwentijdschrift

Want hoewel ik rust nam, waren er ook heel veel leuke dingen die zich afspeelden in mijn leven! Zo werd ik in december gevraagd om voor een bekend vrouwenblad samen met een redactrice een artikel te schrijven. Hij is gisteren uitgekomen en ligt nu in de winkels! Ik schrijf er morgen een uitgebreid artikel over, maar als je heel nieuwsgierig bent, kun je alvast een voorproefje krijgen van het artikel op mijn InstaStories!

Daarnaast ging ik naar een paar leuke events, van onder andere Clinique en Inika. Hierover ga ik je nog veel meer vertellen en zal ik in een review aan je laten zien. Het zijn beide prachtige merken die bewust met je huid omgaan en zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Doelen: Professioneel fotograaf en tekstschrijver voor bladen

Dit jaar wil ik het één en ander gaan ontdekken. Ik heb de afgelopen tijd zoveel nagedacht over wat ik wil in mijn leven en waar ik blij van word. Nu schrijf ik al wel teksten voor bedrijven en webshops, maar dit jaar wil ik me bewust richten op magazines en tijdschriften. Ik wil content creëren voor bladen en mij als tekstschrijver verbinden aan een blad. Het is altijd al mijn droom geweest om voor een tijdschrift te werken en daar ga ik mijn best voor doen!

Daarnaast ben ik ook al jaren bezig met fotografie voor mijn blog, maar ook dit wil ik naar een hoger niveau tillen. Ik ga dit jaar als fotograaf mijn business starten en wil me vooral richten op baby-, zwangerschaps- en familie/gezinsfotograaf. Heel wat anders dan productfotografie, maar volgens mij superleuk!

Fijn om deze update met jullie te kunnen delen en ik ben heel benieuwd naar jouw plannen voor dit jaar!

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.