Personal | Over verhuizen, de kids en hoe zit het met bloggen?

Home » Personal | Over verhuizen, de kids en hoe zit het met bloggen?

IMG_4551

En? Hoe staat het met de verhuizing? Ehm ja..dat is dus de meest gestelde vraag de laatste tijd. En ik kan je vertellen dat verhuizen absoluut niet mijn grootste hobby is. Waar ik 6 jaar geleden alleen mijn eigen spullen hoefde te verhuizen om samen te gaan wonen met mijn vriend, nu moeten we in totaal een inboedel van vier personen verhuizen. Nou…dat doe je niet zo 1,2,3 heb ik wel gemerkt. Ook vertel ik je meer over mijn kindjes en hoe het bloggen ervoor staat. Tijd voor een update dus!

We wonen nog niet zo lang in ons nieuwe huis en moeten nog best wat dozen uitpakken, maar gelukkig staan de meubels allemaal op hun plek en begint alles beetje bij beetje zijn plek te vinden. Wel is het ontzettend lastig om dingen terug te vinden. Wist ik in mijn vorige huis alles te vinden, nu hebben dingen een andere plek en ben ik helemaal gedesoriënteerd. Ik had een bepaalde lipstick nodig, maar die kan ik nu dus niet vinden. Zo stom! Haha, als dat mijn enige problemen zijn, overleef ik het wel ;).

Ook heb ik nu mijn eigen ‘blog-plekje’ en kan ik aan een bureau artikelen tikken en video’s maken. Hoewel ik dat eerste nog steeds het liefste vanuit bed doe. Heerlijk is dat! Dozen staan er dus nog wel, maar het komt wel. Je kunt wel iedere avond doorgaan, maar soms heb ik ook ontspanning nodig en er moet natuurlijk ook geblogd worden. Helaas komt het daar de laatste tijd wat minder van, puur door de verhuizing. In september wil ik weer op het oude niveau bloggen en kun je iedere maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag een nieuw artikel verwachten op Beautydagboek. Tot die tijd kan er soms wat onregelmatigheid in zitten. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden! Per slot van rekening zitten we natuurlijk ook in de vakantieperiode, waardoor velen van jullie misschien op vakantie zijn.

Wel kan ik iets leuks vertellen! Er staan een heleboel leuke producten en reviews voor jullie klaar. Ik zit in de testfase van veel producten en ik kan niet wachten om dat allemaal met jullie te delen. Leuke gadgets, healthy foodies, de nieuwste wintermode en ik test de laatste tijd ook meer producten voor de gevoelige huid en make-up op natuurlijke basis, dus gauw meer daarover!

IMG_4553

De kindjes zijn trouwens ook helemaal blij in het nieuwe huis. Zoals ik eerder in mijn updates vertelde, hebben we nu een fijne tuin bij het huis. Ook wonen we vlak bij een (aangelegd) strandje waar ze heerlijk genieten van het zand en het water. Gisteren zijn we er ook heen gelopen en ook al was het frisjes, we zijn wel lekker uitgewaaid. Een goed begin van de dag! Nu Winne kan lopen, wil hij alles verkennen. Hij wil gewoon niet meer in de buggy blijven zitten als zijn grote zus de boel aan het verkennen is. Dus hoppa, schoentjes uit en met de blote voeten in het zand en water. Prachtig vond ‘ie’ het! Met een big smile liep hij als een stoer kereltje rond met de wind in zijn haren, haha.

Duss…we zijn inmiddels over naar het nieuwe huis en wonen er ook echt. Ik voel me ook helemaal thuis in mijn nieuwe woonplaats. Ik woonde natuurlijk een aantal jaren in Groningen en dan is het verlaten van de ‘grote stad’ toch wel eventjes wennen. Maar toch ben ik blij dat we naar een kleinere woonplaats zijn verhuisd. Het is iets rustiger en dat bevalt me wel nu ik een gezin heb. Burgerlijk hè? Mijn prioriteiten zijn veranderd en hun welzijn en toekomst zijn het allerbelangrijkste voor mij en mijn vriend. Dus we hebben een goede keuze gemaakt!

Oke, nu stop ik echt. Tot zover mijn update. Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Handwritten liefs liset

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.