Personal | In een hotel slapen en op Afrojack dansen

Home » Personal | In een hotel slapen en op Afrojack dansen

VIP Afrojack 8x4 en Mercure hotel amsterdam city Collage

Aaah…wat heb ik twee leuke dagen achter de rug! Wie mij op Instagram en Twitter volgt, weet het natuurlijk allang; ik ging naar het 8×4 event met als afsluiter een heel vet concert van Afrojack!

Voor mijn blog was ik uitgenodigd voor het 8×4 event omdat dit merk een nieuwe impuls aan haar geuren wil geven. De deodorantflesjes hebben allemaal een nieuw, fris uiterlijk gekregen en er zijn geuren te koop die geïnspireerd zijn op bekende geuren zoals Thierry Mugler en Dior.  We hebben een erg leuke lezing gekregen van Eelco Roos, een populaire Instagrammer die nu kan leven van zijn Instagramfoto’s. Hij maakt echt de meest prachtige foto’s met zijn Iphone! Ook heb ik weer een paar lieve bloggers ontmoet. Zo zag ik Sophie voor het eerst en het was echt een super feestje! Na dit event zijn we met z’n allen naar het concert van Afrojack geweest – hoe cool! – en na afloop mocht ik blijven slapen in het Mercure Hotel Amsterdam City.

Natuurlijk laat ik jullie alles zien. Ik heb namelijk gevlogd (hoe spel je dit??)! Omdat ik gisteren nogal moe was van het concert en ik een goede, eerste vlogvideo wilde afleveren, komt hij vanmiddag om 15:00u online.

Kom je vanmiddag om 15:00u terug om mijn eerste vlog te zien? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Je ziet ook beelden van het concert, dus ik hoop dat ik je straks zie!

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.