Personal | Gezondheid, kerstvakantie & haar knippen

Home » Personal | Gezondheid, kerstvakantie & haar knippen

IMG_3976

Eigenlijk is bloggen van oorspring een tool om je gedachten op het wereldwijde web te zetten. Toch lijkt het soms meer op een online magazine en dat is ook helemaal niet erg. Ik schrijf graag reviews over nieuwe (beauty)producten en ook fashion vind ik heerlijk om over te schrijven. Zelf wil ik ook de vrijheid kunnen hebben om ook gewoon eens lekker persoonlijk wat dingetjes op te schrijven en dat is precies wat ik in dit artikel ga doen!

Gezondheid

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen; het gaat niet zo goed met mijn gezondheid. Ik heb momenteel een slechte tijd en daardoor is mijn voornemen om iedere dag te bloggen ook een beetje in het water gevallen. Ik doe enorm mijn best, maar als het niet lukt, ga ik er niet te spastisch over doen. Ik hoop dat jullie dat niet erg hebben gevonden of vinden! Natuurlijk wil ik jullie iedere dag van nieuwe content voorzien, maar dat lukt helaas niet altijd. Ik heb mijn rust hard nodig en ontspanning buiten het bloggen vind ik erg belangrijk. Ik wil daar ook voldoende energie in kunnen steken.

Vakantie

Op dit moment ben ik aan het genieten van mijn kerstvakantie. Vandaag is mijn eerste vrije dag en ik wordt hier heel gelukkig van! Omdat Martijn nu ook vakantie heeft, kunnen we leuke dingen gaan doen met de kids. Zo willen we graag naar het zwembad hier in de buurt, maar we gaan ook Plopsaland onveilig maken. Volgens mij gaan de kinderen dat super vinden! Heeft iemand hier ervaring mee of het een beetje leuk is? Dus kom maar op met die Bobo en Bumba! Natuurlijk wil ik ook graag wat met vriendinnen afspreken en nog met Martijn een dagje weg als dat lukt. Misschien een dagje naar Bremen? Helemaal zin in!

Kerst

Het is nu al bijna kerst en ik weet nog steeds niet wat ik aan ga doen. Het is geen wereldprobleem – goh! – maar misschien moet ik toch nog eens goed mijn kast induiken om te kijken of ik er niet een leuke combinatie uit kan vissen. En anders wordt het toch een bloesje in de uitverkoop scoren die bij een zwart rokje past, haha. Ik had nog heel graag een video willen maken met een paar leuke kerstoutfits, maar ik heb daar geen tijd meer voor gehad. Wie weet dat ik nog een ‘Get ready’ video ga maken met mijn make-up en outfit.

Knippen

Trouwens, ik wil Winne zijn haartjes graag nog bijknippen voor kerst, maar dat is echt een ramp om te doen! Ik weet niet of meerdere mama’s en papa’s hier mee te kampen hebben, maar mijn zoontje wil gewoon niet geknipt worden, haha. Ik knip de haartjes van de kinderen zelf, omdat het me gelukkig goed afgaat en de kinderen door een vertrouwd iemand geknipt worden. Ik heb er laatst een mooi stuk vanaf gekregen doordat ik hem heb afgeleid met Lego (wat hij overigens super interessant vond). Toch had hij na een tijdje in de gaten dat ik zijn haren aan het knippen was, dus is het een ‘in progress‘ kapsel. Ach ja, zo blijven we bezig!

Zooo….ik vond het wel lekker om eventjes weer wat te delen met jullie! Ik ben heel benieuwd wat jouw plannen zijn deze kerstvakantie?!

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.