Personal | Druk, druk druk. Ik ga verhuizen!

Home » Personal | Druk, druk druk. Ik ga verhuizen!

Verhuizen Collage

Ahh…eindelijk is het dan zover. Ik ga verhuizen naar een nieuw huis! Misschien had je al gemerkt dat ik niet zo heel actief met reageren op blogs was en dat ik een artikeltje minder heb geplaatst, maar dat komt doordat ik midden in een verhuizing zit. Inpakken, klussen, verven, heen en weer pendelen; het kost allemaal ongelooflijk veel tijd. Ik vertel je meer over mijn nieuw woning!

Natuurlijk is het niet alleen maar MIJN nieuwe huis. Ik verhuis samen met mijn vriend en onze twee kinderen naar een gezinswoning. Nu wonen we in een portiekwoning zonder tuin en we wilden heel graag naar een gezinswoning met tuin. En het is gelukt! Martijn en ik begonnen ruim 5 jaar geleden samen in onze huidige woning, maar een paar jaar later en twee kindjes verder is het huis gewoon echt te klein. Het is extra fijn dat de verhuizing in de zomerperiode valt, zodat we deze vakantie van ons huis kunnen genieten. Ik vind het vooral heel fijn dat de kinderen nu lekker een eigen tuin hebben, zodat ze zich goed kunnen vermaken met een zandbakje, schommel en een groentetuintje. Dat is toch wat je wilt als kind? En als extra bonus zit er een grote speeltuin om de hoek. Ik ben daar echt zo blij mee, want als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij!

IMG_2858

IMG_2860

Maar zelf ben ik ook heel happy dat we een grotere woning hebben. Want zeg nou zelf, als beautyblogger heb je veeeel ruimte nodig haha. Ik kan nu ook mijn beauty- en reviewkast kwijt en ga een werkplekje maken voor het bloggen. Dat moet zo gezellig mogelijk ingericht worden en ik ben nu al aardig wat inspiratie aan het opdoen. Het liefst wil ik alles rustig houden, maar ik weet nu al dat er één wand een zachte, pastelgroene kleur krijgt. Zo is het niet helemaal clean wit, maar geeft het de kamer een rustige en zachte uitstraling. Met accessoires kun je veel doen, dus er zullen een hoop gezellige spulletjes bijkomen. Ik ben heel benieuwd hoe het straks gaat worden en ik kan eigenlijk ook niet wachten!

Op dit moment zijn haast alle muren geverfd en afgelopen weekend hebben we samen – of nou ja… – hebben vrienden van ons het laminaat in de woonkamer gelegd. Het maakt zo’n verschil met hoe het er daarvoor uitzag. Je krijgt er gelijk een woonkamergevoel van en het is nu nog een kwestie van meubels erin zetten. Deze week gaat zo ontzettend druk worden, omdat we alles al willen gaan verhuizen. Een strakke planning is nu echt een must! Niemand mag te laat komen, haha.

Duss…een hoop te doen! Mijn hoofd kan trouwens niet meer normaal denken, want ik zit alleen maar met de verhuizing in mijn hoofd en wat ik allemaal moet regelen. Maar bovenal blijft en is het leuk dat we naar een leuke wijk en grotere woning gaan, yay!

Het kan daarom zijn dat ik een artikeltje minder per week schrijf. Normaal komen er vijf artikelen per week online, maar nu het zo druk is ga ik misschien over op vier per week. Maar als alles lukt, blijven het er gewoon vijf hoor! Ik ben alleen niet zo fanatiek met reacties achterlaten op blogs, dus als ik een keertje niet reageer op je blog, dan heeft dat puur met tijdgebrek te maken lieverds. I’ll be back!

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.