Mijn grote meisje, fietsjes kijken en lekker shoppen

Home » Mijn grote meisje, fietsjes kijken en lekker shoppen

Hema fiets

Het is nu vrijdagavond en ik zit nog even de laatste dingen op mijn Macbook te typen. Vandaag was een volle dag en ben zooo moe! Heb echt zin om naar bed te gaan. Ken je dat gevoel dat je armen en benen gewoon niet meer willen? Aah…ontspanning is nu even echt het codewoord. Gelukkig duik ik zo mijn bedje in, maar voor nu nog even de dag met jullie doornemen en lekker schrijven!

IMG_3534
De scharrelkippen bij mijn ouders. Ze zorgen iedere dag voor verse eieren!

Vandaag (voor jullie gisteren) ben ik bij mijn ouders geweest. Jade had zo’n zin om weer bij beppe (fries voor oma) en opa (dat dan wel weer op zijn Nederlands, haha) lekker te spelen. Wij hebben geen tuin, alleen een klein balkonnetje, dus als het mooi weer is, rijden we naar Friesland toe. Zelf vind ik het ook heerlijk om in de tuin te ontspannen en met het mooie weer is het momenteel echt genieten!

In de ochtend had ik een afspraak staan, waarvoor ik even heen en terug naar Drachten moest. Ik heb daarna nog wat lekker speltbrood bij de Jumbo gehaald – en nog wat andere boodschapjes – en ben toen weer naar mijn ouders gereden die ondertussen even op de kids aan het passen waren. Ik vind speltbrood zo ontzettend lekker en ik merk dat mijn darmen er goed op reageren. Ik heb nogal lastige darmen en ben een beetje aan het uitzoeken wat het beste voor mij werkt. Zuurdesembrood vind ik echt iets te zuur (haha, de naam zegt het al), maar speltbrood is echt jummie! Jammer dat het zo’n trend is momenteel, want vroeg erbij zijn moet je zeker, anders zit je zonder!

Jade is nu bijna drie jaar, aanstaande woensdag is ze namelijk jarig. Het is zo ontzettend cliché, maar wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt nog maar net geleden dat ze op mijn buik lag na de bevalling en ik met haar lag te knuffelen. Nu wordt m’n meisje alweer drie jaar! Sinds een paar weken kan ze op de driewieler fietsen, dus het werd tijd om een echt fietsje met zijwieltjes voor haar te kopen. Eerst naar de Hema, waar we een heel schattig roze fietsje vonden. Hij paste haar perfect, maar wilden toch nog even verder kijken. Uiteindelijk kwamen toch tot de conclusie dat die van de Hema het moest gaan worden. Die gaan we van de week dus eventjes ophalen. Ik kan niet wachten om haar gezichtje te zien als ze woensdag jarig wakker wordt!

Met Winne gaat het ook zo ontzettend goed, ik sta versteld van mijn kereltje die bijna los kan lopen. Hij staat helemaal op zichzelf, maar gaat toch gauw weer op zijn knietjes zitten als hij een stapje moet doen. Aan mijn hand lopen wil hij dan weer wel, dan is meneer toch een stuk zelfverzekerder! Hij is nu 1 jaar en 3 maanden en is een regelrechte charmeur, als ik hem zie lachen maakt mijn hart echt een sprongetje :).

Voor de rest gaan we dit weekend lekker genieten van het mooie weer. Eerst even lekker shoppen bij de Primark en voor de rest ontspannen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Zo’n persoonlijk logje is weer eens wat anders dan jullie gewend zijn, maar ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Zouden jullie vaker zo eens een ‘dagboek’ logje willen lezen?

Wat gaan jullie dit lange weekend doen? Ik ben heel benieuwd! Gaat er iemand naar Pinkpop en de legendarische Stones zien?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.