Merry Christmas my lovelies!

Home » Merry Christmas my lovelies!

christmas ball tekst cover

Ah het is zover, het is kerst! Ik vind dit de mooiste tijd van het jaar, want lekker eten en samenzijn met je familie is dan het leukste wat er is. Natuurlijk had ik gehoopt op een dik pak sneeuw, maar helaas…het mocht niet zo zijn. Maar gelukkig is het ook gezellig zonder de witte vlokjes en hoeven we niet te bibberen in de kou omdat een kort rokje nu eenmaal leuker staat dan een lange spijkerbroek. It’s christmas baby!

dinner paris

Ik ga vandaag uitgebreid eten bij mijn schoonfamilie die vandaag gekookt heeft. Ik ben heel benieuwd wat we gaan eten. Ik laat me verrassen! Morgen ga ik met Martijn, Jade en Winne naar mijn ouders toe waar mijn broertje en zijn vriendin ook komen. Dan ga we heerlijk uit eten, iets waar ik ook heel veel zin in heb. We gaan wel rond lunchtijd dineren, want met twee kleine kids is het haast onmogelijk om nog tot laat te tafelen. Lekker optutten morgen dus! Jade heeft een prachtige donkerblauwe glitterjurk voor vandaag klaarliggen en Winne heeft een mooi vestje met strikje voor kerst. Het staat ze zo schattig!

Ik zal natuurlijk foto’s maken van deze kerstdagen en dan kun je zien wat we hebben gegeten en wat ik droeg qua kleding en make-up. Haha, heel interessant ;). Oja, morgen moet je ook zeker even een kijkje noemen op mijn blog want ik heb een hele leuke – maar dan ook hele leuke – winactie klaar staan!

Ik wens jullie heel veel liefde en gezelligheid toe deze dagen en laat me even weten wat jij gaat doen vandaag en morgen!

Fijne kerst! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.