Meld je nu aan voor mijn nieuwe workshop Bloggen & Vloggen!

Home » Meld je nu aan voor mijn nieuwe workshop Bloggen & Vloggen!

Weet je nog dat ik vorig jaar in oktober een workshop Bloggen en Vloggen gaf? Dat was zo’n groot succes dat ik dit jaar meerdere workshops ga geven! Er staan dit voorjaar drie gepland en voor de eerste kun je je nu opgeven. Ik vertel je wat ik je ga leren en wanneer en waar deze workshop Bloggen & Vloggen plaatsvindt!

Waar & wanneer

Er staan voor nu drie workshops gepland. Deze vinden plaats in de Bibliotheken van Drachten, Franeker en Dokkum. Alle drie in Friesland!

Voor de workshop Bloggen & Vloggen in Bibliotheek Drachten kun je je nu opgeven. Klik hier om je gelijk in te schrijven! Deze workshop zal zijn op zondag 11 februari van 14:30u tot 16:30u. Je kunt ook een kaartje kopen bij de kassa van de bibliotheek.

Wat ga je leren?

“Ben jij ook zo benieuwd hoe je een artikel schrijft? Of wil je weten hoe je YouTube-video’s maakt? In de workshop Bloggen & Vloggen’ laat ik zien hoe je hier mee aan de slag kunt gaan!”

Globaal behandel ik de volgende punten en vertel ik meer over:

  • Een naam bedenken voor je blog en/of videokanaal
  • Waar wil je over schrijven?
  • Hoe schrijf je een pakkende blogtekst?
  • Hoe maak je een mooie video?
  • Tips over het fotograferen van producten (styling)
  • Wanneer en hoe ga je samenwerkingen aan met bedrijven
  • Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Natuurlijk zal ik ook mijn verhaal vertellen hoe ik mijn blog ben gestart en wat mijn ervaringen hierin zijn. Ik heb er enorm veel zin in om! Ook ben ik er om vragen te beantwoorden waar jij graag meer over wilt weten.

Nog twee workshops!

Kun je niet op deze dag? Geen probleem, ik geef op zaterdag 10 maart van 11:00u tot 13:00 uur dezelfde workshop in Bibliotheek Franeker en zaterdag 24 maart van 11:00 tot 13:00 uur in Bibliotheek Dokkum.

Waar geef je je op?

Bibliotheek Dokkum & Franeker: Bel naar 088 – 1656123 (werkdagen 09:00-17:00 uur, op zaterdag 09:30-13:00 uur) of mail naar info@bnfrl.nl om je op te geven! Je kunt natuurlijk ook een kaartje kopen aan de kassa. Durf je niet te bellen? Je kunt ook Whatsappen voor je vragen/aanmelding voor deze workshop: App naar 06 15 12 72 02.

Kom jij ook naar één van mijn workshops? Ik zou het superleuk vinden om je daar te zien!

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.