Let’s get personal

Home » Let’s get personal
Let’s get personal

IMG_2401-001

Vandaag geen beauty gerelateerd artikel, maar een stukje personal stuff. Ik wil je namelijk vertellen wat er momenteel in mijn leven speelt, dus ik ga je een beetje bijpraten! Hopelijk vind je het leuk om wat te lezen over de persoon achter Beautydagboek. Klik gauw verder!

tumblr_inline_miultx4m6R1qz4rgp_large

Waar zal ik beginnen? Momenteel ben ik druk aan het vooruit schrijven voor mijn blog. Ik wil graag een paar weken klaar hebben staan aan artikelen (om de dag en in het weekend iedere dag), want heel binnenkort zal ik er even geen tijd meer voor hebben. Zoals je misschien hebt kunnen lezen in mijn ‘Get to know me’ tag, ben ik zwanger van mijn tweede kindje. Ik ben op het moment van schrijven 38 weken heen (8,5 maand) en heb ik nog een kleine 2 weken te gaan. Maar…het kan vanaf nu al ieder moment komen! Vanaf 37 weken zwangerschap mag en kan het kindje al komen. Een spannende tijd dus!

Ik heb er heel veel zin in, maar het gaat natuurlijk ook een stuk drukker in huis worden. Dat zal even anders worden. Daarnaast moet mijn dochter er ook aan wennen dat ze de aandacht moet delen met iemand anders. Maar ze zal het vast nog leuker vinden dat ze er een klein speelmaatje bij heeft!

Daarom ben ik dus veel artikelen aan het inplannen en als het zover is, zal ik een bericht posten met wat het geworden is. Een meisje of een jongen? Daar ben je misschien wel benieuwd naar tegen die tijd. Hopelijk merk je er dus niets van dat ik er een tijdje tussenuit ben en gaan de artikelen gewoon door! Verder probeer ik nog even lekker te ontspannen voordat mijn gebroken nachten weer beginnen met het om de drie uur voeden van de baby.

DSC_1489_large

Ook ben ik mijn eigen postproject gestart! Ik heb de juiste spullen in huis gehaald om lekker aan de slag te gaan, want zonder de juiste tools geen kwaliteit zeg ik altijd maar ;). Mijn doos met creatieve spulletjes is dus aardig gevuld om mooie dingen mee te maken.

Zodra ik mijn eerste creatieve brief heb gemaakt, zul je een artikel vinden met ‘Sent mail’. Al met al is het nogal wat werk, vooral als je nog een hoop andere dingen te doen hebt. Gelukkig is de voldoening die je er van krijgt, het meer dan waard! Je maakt namelijk iets heel persoonlijks en creatiefs voor een ander. Maar heel binnenkort kun je dus meegenieten van mijn verzonden en ontvangen brieven!

Oja, mocht je het leuk lijken om een brief naar mij te schrijven en te ontvangen? Stuur dan een e-mailtje naar beautydagboek@gmail.com. Ik vind het heel erg leuk je beter te leren kennen en mooie, creatieve brieven naar elkaar te sturen :).

befunky_img_9392ijpg_51360381e087c34b9dbba90f_large

Als laatste wil ik je vertellen dat ik heel blij ben dat je mijn site bezoekt. Ik word zo vrolijk van alle reacties! Toen ik mijn blog ruim 3 maanden geleden begon, had ik geen idee hoeveel plezier ik eraan zou beleven. Ja, ik had zin om te schrijven en te fotograferen, maar dat het echt mijn passie is geworden is echt te ‘wauw’! Iedere avond lig ik met nieuwe ideetjes in bed, waardoor ik haast niet kan slapen. Ik neem echt alles door en zit alweer te bedenken hoe ik producten het beste kan fotograferen en wat ik erover zal schrijven. Inmiddels heb ik een hele waslijst in mijn notitieboekje staan met ideeën en wat ik nog allemaal wil doen. Ik vind het superleuk en heb er een nieuwe passie en hobby bij!

Ik wil je bij deze dus heel erg bedanken dat je Beautydagboek bezoekt!

Dat waren voorlopig even mijn persoonlijke dingetjes om te vertellen. Hopelijk vond je het leuk om te lezen!

Liefs Liset

Bron foto’s: weheartit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.