Kijk mee @ Koningsdag

Home » Kijk mee @ Koningsdag

IMG_0533

Gisteren werd Prins Willem-Alexander tot onze nieuwe koning gekroond. Wat een speciale gebeurtenis! Na 33 jaar trouwe dienst geeft Koningin Beatrix het stokje aan haar zoon door. Toch wel bijzonder om zoiets mee te maken, we hebben een nieuwe koning! Hoezee! Vandaag krijg je een klein kijkje in mijn leven op Koningsdag.

IMG_3838

De dag begon met een heerlijk warm zonnetje. Fantastisch! Ik ontbeet met twee boterhammen met banaan, honing en kaneel. Jummie! Daarbij had ik een grote mok thee (caramelised pear) met daarin een lepeltje honing en dronk ik een flesje Yakult.

IMG_0532

Make-uppen! Ik begon aan een nieuwe concealer van Clinique. Het kwastje was nog helemaal wit en onaangeraakt.

IMG_0567

Mijn favoriete nudekleurige combi: een lipstick van NYC (Creamy Caramel) met daar overheen een lipgloss van Chanel (Mystery).

IMG_0533-001

Klaar om te vertrekken!

IMG_0540

Het was erg mooi weer hier in Groningen en samen met m’n gezinnetje hebben we heerlijk in het zonnetje gelopen. Lekker rondsnuffelen op de vrijmarkt op zoek naar verborgen schatten!

IMG_0542

Hello, good morning, how are you? Oeh oeh! Erg slecht..ik weet het.

IMG_0544

Na de vrijmarkt leeg gekocht te hebben (maar niet heus), liepen we terug over de brug naar huis. Mooi uitzicht op de bootjes in het water.

IMG_0552

Thuis aangekomen zijn we voor de tv de kroning van Willem-Alexander wezen kijken. Vind het wel erg mooi om te zien hoe dat allemaal gepaard gaat met tradities en gebruiken. Erg mooi om naar zo’n stukje historie te kijken. En wat zag Maxima er mooi uit in haar Jan Taminiau jurk!

IMG_0559

Dit alles kon natuurlijk niet gemist worden door een overheerlijke tompouce. Helaas geen oranje, maar wel een hele lekkere!

IMG_0565

Mijn Nails Of The Day!

IMG_0566

En een klein beetje armcandy ;).
IMG_0570

We sloten Koningsdag af met patat en een lekkere kaassoufflé, genieten!

IMG_3847

Last, but not least: mijn aankoop op de vrijmarkt! Ik heb een mooie vintage beautycase op de kop getikt! Het is een bordeauxrode koffer, met een kliksluiting. Hij stond gewoon op mij te wachten..en dat voor maar 2 euro!

IMG_3849

Hij ziet er nog supergoed uit en ik kan hier mooi mijn dagelijkse make-up in opbergen. Er zit een spiegel in (heel handig) en elastiek waar je bijvoorbeeld oogpotloden in kunt zetten. Ik ben blij! Een geslaagde Koningsdag dus!

Wat hebben jullie gedaan met Koningsdag?

En voor de Belgische meiden: hebben jullie nu ook vakantie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.