Je zen voelen, het moederschap en veel beauty en fashion

Home » Je zen voelen, het moederschap en veel beauty en fashion

Liset portret fade

Toen ik met Beautydagboek begon schreef ik alleen over beauty en fashion. Veel reviews, make-uplooks, tips en natuurlijk fashion. Want als ik ergens wel van houd, is dat het wel! Mijn doel is toen nooit geweest om met mijn blog over iets anders dan dat te laten gaan, maar ik merk dat ik nu – na bijna 2 jaar te bloggen – toch wel wat veranderingen (en ontwikkelingen?) bij mezelf merk. Ik wil meer dan alleen dat. Ik vertel je meer over welke richting ik op wil gaan!

Goede flow en je zen voelen

Schrijven is altijd mijn passie geweest, ik hou ervan en heb er veel plezier in. Wat je op mijn blog ziet, zijn vooral reviews, make-uplooks en outfits met af en toe een persoonlijk artikel. Nu is daar helemaal niks mis mee hoor, want ik geniet er enorm van, maar mijn interesses gaan verder dan alleen dat. Ik merk dat ik meer wil schrijven over de (persoonlijke) dingen die gebeuren in het leven en daar tips over te geven of je juist na te laten denken over dingen. Onderwerpen die je gelukkig maken, je kunnen helpen ‘along the way’ en vooral positiviteit! De Psychologie en Happinez zijn een van mijn favoriete bladen en ben erg geïnteresseerd om je denkwijze om te kunnen zetten in een manier zodat jij je je op je best voelt! Ik ben natuurlijk geen pro – absoluut niet – maar als ik iemand kan helpen met dingen die voor mij werken of waarvan ik heb gehoord dat het kan werken, zou dat natuurlijk helemaal top zijn.

Het moederschap

Ook is het moederschap iets wat een groot deel in mijn leven in beslag neemt. Laten we zeggen, het allergrootste deel, haha. Moeder worden – en zijn – is ontzettend mooi, maar hé – laten we wel realistisch zijn – het kan ook verdraaide zwaar zijn! Het lijkt me leuk om hier af en toe iets over te schrijven, gewoon om te laten ervaren en misschien tips te kunnen geven voor de bepaalde fases in een kind zijn leven. Ik heb nu een dochter van 3 en een zoon van 1,5 jaar. Daar zit vast wat leuks tussen om over te vertellen! Maar ook hoe het ‘moeder zijn’ nu echt is. Wat staat je nu eigenlijk te wachten, want ja, er zijn nu eenmaal dingen die je pas ‘weet’ als je ze ervaart. Wees niet bang, ik wordt geen mamablog (dat wil ik ook niet), want mijn passie ligt bij beauty en fashion en daar zullen de meeste artikelen uit bestaan. Maar af en toe lijkt het me leuk!

Beautydagboek zal dus iets diverser gaan worden, maar wel met je belangrijkste portie beauty en fashion!

Vind jij het leuk om iets meer over bovenstaande onderwerpen te lezen? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.