Gewoon spontaan een winters berichtje kunnen schrijven

Home » Gewoon spontaan een winters berichtje kunnen schrijven

Winters bankje 2

Goedemorgen! Vandaag schrijf ik een spontaan berichtje. Ik had voor vandaag nog niks ingepland omdat het gewoon niet zo uitkwam. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, want ik schrijf nu gewoon een spontaan berichtje! Niet om 06:00 ’s ochtends ingepland, maar gewoon om 08:43 uur geschreven om precies te zijn. Want mensen, de winter is hier toch echt weer begonnen hoor! Het was vanochtend weer bikkelen om de auto schoon te krijgen en Jade naar school te brengen. Autoruiten werden gekrabt totdat je er bij neerviel, liters anti-vries werden aangerukt en zakken met warm water werden gevuld om de autodeur open te krijgen.

Uiteindelijk ging er maar één voordeur open en daar is Martijn doorheen gekropen om bij de bestuurderskant te kunnen komen, haha. Jade zat al mooi achterin en ik heb haar zo goed als mogelijk dik ingepakt. Ze zag er zo lief uit met haar sjaal en mutsje! Hopen dat ze op school ook lekker met de sneeuw en het ijs kan spelen.

Ik ben de dag trouwens begonnen met een heerlijke, vers geperste sinaasappelsap. Volgens mij moet ik dat er maar inhouden want het is ten eerste verrukkelijk, maar daarnaast natuurlijk ook hartstikke gezond om de dag mee te beginnen. Daarna heb ik nog een croissantje naar binnen gewerkt – of een kroketje zoals Jade dat noemt, hihi – die ik nog over had van het zondagse ontbijt van gisteren. Ik ben mijn dag dus een beetje luxe begonnen, ook wel eens lekker!

Zometeen ga ik verder met het opruimen van mijn bureauhoek. Ik heb er momenteel zoveel spullen liggen zoals administratie, papieren, mijn make-upcollectie die uitpuilt (ik moet echt schoon schip maken, ik heb teveel!) en allemaal materiaal (attributen, lampen, statief) om mijn blogfoto’s te maken. Ik was gisteren al begonnen en heb een grote stap daarin gemaakt, thank god. Vandaag wil ik het zoveel mogelijk afronden, dingen weer sorteren en besluiten of het wegkan naar de kringloop, ik er iemand anders blij mee kan maken of dat ik het houd.

Ik wil echt af van zoveel spullen hebben en heb al dozen vol die ik op Marktplaats wil verkopen. Kleding, make-up, schoenen, accessoires…het moet allemaal weg. Als ik het niet gebruik, staat het er maar. Opruimen dus!

Een kort, spontaan berichtje vandaag, ik hoop dat jullie dat leuk vinden! Een fijne dag en geniet van het winterse weer voor zover dat kan. Tot morgen!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.