Gelukkig nieuwjaar lovelies! + doelen 2014

Home » Gelukkig nieuwjaar lovelies! + doelen 2014

happy 2014

Jaaah!! Het is 2014! Happy New Year my lovelies! Een nieuw begin, een nieuwe start. Of gewoon verder gaan met waar je mee bezig was. Het maakt niet uit hoe je het wilt zien, het is voor iedereen anders! Ik maak er nooit zo’n big deal van, maar toch voelt het vandaag WEL als een frisse start en een jaar vol nieuwe mogelijkheden. Een paar dingen deel ik met je vandaag.

wish jar

Ik heb geloof ik niet heel veel dingen op mijn doelenlijstje staan voor dit jaar, maar voor mij wel hele belangrijke voor 2014:

1. Ik zou heel graag naar een groter huis willen verhuizen met mijn gezin. We groeien echt uit onze voegen, vooral nu we dit jaar er een kindje bij hebben gekregen is het echt te klein aan het worden. En ik zou graag een (grote) tuin willen voor de kids. Lekker kunnen ravotten en beestjes ontdekken!

2. Goed met mijn blog verder gaan, want ik beleef er zoveel plezier aan. Ik ben gewoon doordrongen van mijn passie voor bloggen! En ik vind al jullie reacties zo leuk, iedere reactie lees ik met veel genoegen! Ik wil graag nog een andere lens kopen, zodat ik nog mooiere foto’s kan maken. Maar dat wordt nog even sparen, haha!

3. Naar meer concerten en evenementen gaan. Ik hou zo van muziek en leuke dingen doen en ik wil gewoon vaker weer eens naar een concert. Geeft me veel energie en is supergezellig! Plannen dus!

4. Dit jaar hoop ik dat ik mijn gezondheid – voor zover dat kan – stabiel ga krijgen. Ik wil er op dit moment niet teveel over kwijt, maar momenteel gaat het niet zo goed en hoop ik het dit jaar wat meer onder controle te krijgen. Ik ga ervoor!

Mijn lijstje is heel kort, want verder ben ik heel tevreden! Dit is echt het allerbelangrijkste voor mij. Oja, en ik heb gisteren nog even €15,- gewonnen met ons staatslot. Ik hoopte natuurlijk op 3 ton, maar nu hebben we de kosten er ook uit ;). Allright..doe het rustig aan vandaag en ik zie jullie morgen weer!

happy new year followers

Leave a Reply

Your email address will not be published.