Fijne kerstdagen, een paar dagen geen blogposts, ziek en ontspannende tip

Home » Fijne kerstdagen, een paar dagen geen blogposts, ziek en ontspannende tip

Fijne kerst 2015 The bodyshop frosted plum review sneeuw cover

Yes, I know. Een paar dagen geen blogpost online. Shame on me! De afgelopen dagen wilde ik dolgraag wat online zetten, maar ik was gewoonweg te moe en niet fit genoeg om iets te typen. Ik praat je bij en wil je natuurlijk ook een geweldige kerst wensen met heel veel lekker eten, fijne mensen en gezelligheid!

Kerst 2015 1 Kerst 2015

De afgelopen week was niet de meest geweldige start van de kerstvakantie. Eerlijk gezegd begon het met erge rugpijn, vermoeidheid en hoofdpijn. Ik ben nog wel even de deur uit geweest, maar daar had ik toen al gauw spijt van. Gisteren sloeg het dan echt toe en lag ik met heftige buikgriep op bed. Ik heb niks kunnen eten en alleen maar wat in bed gelegen.

Helaas zijn de kids ook geveld en wordt het een rustige kerst vandaag. We zouden oorspronkelijk naar de ouders van Martijn om daar te gaan eten, maar dat moeten we helaas overslaan. Dan maar gewoon thuis gezellig maken met ons viertjes. Het is gewoon vandaag kerst! Ondanks dat we allemaal ziek zijn, vind ik het wel een heel fijn gevoel. We hebben allemaal lekkere dingetjes in huis, maar of we dat opeten, is nog even de vraag haha.

Hopelijk zijn we morgen weer wat beter en kunnen we alsnog lekker gaan eten met kerst!The bodyshop frosted plum gift set 1 The bodyshop frosted plum gift set 2

En ik wil je trouwens nog een hele fijne en ontspannende tip meegeven: de nieuwe Frosted Plum lijn van The Bodyshop is zo ongelooflijk lekker! Daar ga ik zometeen even lekker mee onder de douche. Je hebt nu een giftset met een een showergel, een fijne glitterende bodylotion (leuk als highlighter op je lichaam!) en een lekkere scrub en bodybutter. Nu is deze set in de webshop uitverkocht, maar je kunt de producten ook los kopen en wie weet is deze set nog wel in de winkel te koop!
The bodyshop frosted plum gift set 3 The bodyshop frosted plum gift set 4

Wij gaan het dus even rustig aan doen, lekker badderen en zometeen een poging doen om iets te eten. Ik wil jou een hele fijne en gelukkige kerst wensen en ik hoop dat je geniet van deze dagen!

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.