Durf jij gewaagde lipkleuren te dragen?

Home » Durf jij gewaagde lipkleuren te dragen?

Durf jij extreme kleuren lipstick te dragen? 2

Voor mijn blog test ik een heleboel nieuwe lipstickkleuren. De ene keer zijn het nude kleuren die veel te flets voor me zijn, de andere keren zijn ze super donker of juist enorm fel. Maar al die kleuren, draag je die nu ook in het dagelijkse leven? Durf jij met een gewaagde lipstick te lopen?

In de loop der jaren is mijn voorkeur voor bepaalde kleuren lipstick absoluut veranderd. Vroeger droeg ik graag neutrale lipsticks met een zachte, roze ondertoon (de bekende ‘my lips but better’-kleur), maar ik draag nu ook met liefde warme, bruine tinten of een vampy bordeauxrode kleur. Voor mij moet het absoluut een warme ondertoon hebben, anders staat het mij gewoon niet.

Durf jij extreme kleuren lipstick te dragen? 1

Waar bij mij de grens ligt, is dat het een te groot contrast met mijn haar- en huidskleur geeft. Voor een blogartikel of een make-uplook wil ik best extremer gaan (zoals de eerste foto in dit artikel), maar in het dagelijks leven wil ik niet over die grens gaan. Tenzij het bij de gelegenheid past zoals een leuk make-upevent!

Voor het gewone, dagelijkse leven ga ik dus liever voor zo’n bruin, mauve of oudroze jaren ’90 kleurtje of een warme dieprode tint. Ik grijp dus niet zo snel naar een felroze of knalrode lipstick voor mezelf.

Ik ben wel benieuwd of jij ook overdag zou gaan voor een gewaagde of extreme kleur lipstick? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.