Dromen realiteit laten worden

Home » Dromen realiteit laten worden

Doelen voor dit jaar 2

Dromen, doelen, creaties die bij je opkomen…het is maar net hoe je het wil noemen. Ik denk dat ieder mens wel bepaalde dingen in het leven wil doen; of dat nu grote of kleine dingen zijn. Ook ik heb dingen waarover ik nadenk en graag meer aandacht aan zou willen besteden. Ik deel ze vandaag met je!

Spiegelreflexcamera beter leren kennen

De komende tijd wil ik me mee verdiepen in mijn spiegelreflexcamera. Ik heb hem nu zo’n twee jaar, maar om eens goed door te spitten hoe alles nu precies werkt qua lichtinstellingen en sluitertijd daar ben ik nog niet aan toe gekomen. Ik heb zo weinig vrije tijd over op een dag dat ik eigelijk nooit zin heb om dat op te gaan zoeken of de gebruiksaanwijzing door te lezen. Dus; de komende tijd wil ik daar echt een voor gaan zitten.

Nieuwe meubels voor in huis

Nu we afgelopen zomer verhuisd zijn, heb ik de kriebels gekregen om nieuwe meubels aan te schaffen. Een mooie vloerlamp en een lekkere fauteuil zou zeker geen overbodige luxe zijn, want die missen we echt. Lezen bij een klein lampje is echt geen pretje en daarnaast wil ik gewoon fatsoenlijk licht in de woonkamer, haha.

Reizen

Ik heb weekendjes weg of gewoon een leuke vakantie altijd super gevonden. Toch is het combineren van kinderen en er vaak tussenuit willen geen ideale combinatie, haha. En dat geeft ook niks hoor. Als ze wat groter zijn, gaan ze gewoon mee! Maar een weekendje weg met Martijn dit jaar zou wel héééél erg leuk zijn. Dus als het mogelijk is, zou ik graag naar London, Parijs of Barcelona willen gaan. Of misschien wel Berlijn. Ach ja, we zullen zien wat het gaat worden!

Doelen voor dit jaar

Boeken lezen

Het lezen van boeken is mijn hele leven al een hobby geweest. Totdat het studeren begon en de kinderen geboren werden. Ik heb er gewoon de tijd niet meer voor! Bloggen en fotograferen zijn mijn grootste hobby nu, maar het lezen heb ik sinds kort weer opgepakt. Ik wil dit doorzetten en er mee bezig blijven zijn. Het maakt me zo gelukkig om even in een ander verhaal te duiken en mee gesleurd te worden in een ander leven.

YouTube meer laten groeien

Het maken van video’s heb ik vanaf het begin af aan ontzettend leuk gevonden. Ik doe het nog niet zo heel lang en heb het ook niet met regelmaat gedaan, maar daar heb ik de laatste tijd echt progressie in geboekt. Ik upload nu iedere week een nieuwe video en wil dit jaar nog meer groeien met mijn YouTubekanaal. Ik beleef er zoveel plezier aan en vind het editen gewoon te gek om te doen. Ik wil nog betere kwaliteit afleveren dit jaar!

Gezond eten

Ik heb moeilijke darmen en daardoor kan ik niet alles eten. Ik leef al met een bepaald voedingsdieet waarbij ik onder andere te kruidig en vettig eten laat staan. Toch kan ik hier nog meer aan werken en wil ik vaker een groente/fruit smoothie als ontbijt nemen of ander vezelrijke voeding tot me nemen. Ik wil een voedingsschema voor mezelf maken, zodat mijn lichaam optimaal kan profiteren van het voedsel dat ik in mijn lijf gooi. Stay healthy it is!

Heb jij bepaalde doelen of dromen die je graag wilt realiseren? 

Handwritten liefs liset

Bron foto’s: 1,2

Leave a Reply

Your email address will not be published.