De 4 meest gezellige blogs die je moet leren kennen!

Home » De 4 meest gezellige blogs die je moet leren kennen!

Meest gezellige blogs cover

Je hebt beautyblogs, fashionblogs, lifestyleblogs en zelfs mamablogs. Maar dit keer laat ik je kennis maken met de meest gezellige blogs om te bezoeken! Natuurlijk is dit een persoonlijke smaak, maar als ik deze blogs bezoek, ervaar ik toch altijd een soort thuis-kom-momentje. Waar dat aan ligt? Voornamelijk aan de positiviteit en eerlijkheid van de bloggers. En natuurlijk komen er bij sommige van hen wel eens moeilijke of diepe artikelen voorbij, maar that’s life. Het is een afspiegeling van hoe het leven echt is. Ik hou daar van en vind vooral de integere manier van schrijven heel fijn. Kijk je mee?

Kelly Belessa

Kelly van Belessa

Kelly schrijft over heel diverse dingen. Zo begon ze ooit als beautyblog, maar er komen nu ook veel persoonlijke artikelen, recepten, outfit of the day’s, shoplogs, video’s en blogtips voorbij. Haar diversiteit in artikelen is wat mij zo aanpreekt, iedere dag krijg je weer iets anders te lezen! Van haar blog straalt de oprechtheid en de eerlijkheid en daarom zijn haar persoonlijke artikelen nou zo leuk. Daarnaast is ze gewoon een enorme lieve meid. Ik ben Kelly een keer op een persevent tegen gekomen en het was erg gezellig om met haar te kletsen!

Saskia Twinkelbella

Saskia van Twinkelbella

Saskia volg ik al vanaf het prille begin van haar blog. Ik heb haar zien ontwikkelen en groeien en ik vind dat ze het enorm goed doet. Ze heeft een prachtige blog over haar persoonlijke leven als moeder, iets wat ik als mede-mama mooi vind om te lezen. Ik ben niet een hele grote fan van al die standaard moederdingen die allemaal voorbijkomen op blogs, maar ik hou wel van een mama met een mooie persoonlijkheid! Haar blog is een plekje die vertrouwd voelt en waar je je veilig voelt. Heel gek om van een blog te zeggen, maar doordat ze op een ‘kleine’ manier schrijft (alsof ze het voor een paar mensen doet), heeft ze juist zo’n groot bereik. Het is haar niet te doen om de commercie om maar zo’n groot mogelijk publiek te bereiken. Nee, ze is puur en schrijft de artikelen om iemand te kunnen helpen of om gewoon te laten zien hoe haar leven is.

Zo kampt(e) ze met een prenatale depressie die zich inmiddels ook na de zwangerschap heeft voortgezet. Ze maakt je deel van haar ‘reis’ om hier zo goed mogelijk mee om te gaan (en er vanaf te komen) en ik heb heel veel respect voor haar hoe ze dit doet!

Gonny my little family of 5

Gonny van My little family of 5 

Misschien ken je Gonny wel van haar vorige blog ‘Cherry Fizz’, waar ze eind vorig jaar een streep onder zette vanwege bepaalde redenen. Ik vond dat enorm jammer, maar toen ik vorige week in mijn Bloglovin’ feed ontdekte dat ze een nieuwe blog is gestart, werd ik toch wel een beetje blij! Ook Gonny volg ik al jaren en vooral omdat ze veel deelde over haar gezin (met man en drie kids), recepten en persoonlijke ervaringen vond ik haar blog leuk om te lezen.

Nu ze haar nieuwe blog My little family of 5 heeft gelanceerd, richt ze zich meer op recepten. En reken maar dat daar haar kracht ligt! Haar foto’s zijn om van te smullen (letterlijk!) en ze weet mij iedere keer weer te verbazen hoe goed zij een gezin kan managen en ook nog eens van die lekkere dingen weet te bakken. Gelukkig komen er af en toe ook nog eens leuke beautyreviews voorbij en persoonlijke artikelen, tof voor de afwisseling! Ik denk dat haar blog mij zo aanspreekt omdat ik veel herken als mede-dertiger en mama van twee kids.

Desirée Curvacious

Desirée van Curvacious

Desirée is een echte beautyblogger met een snufje lifestyle. Ze maakt echt de meest prachtige foto’s die een rustige zen-uitstraling hebben. Haar blog oogt kalm en uitgebalanceerd, maar wel met een dosis positiviteit en eerlijkheid. Ze schrijft mooie reviews die duidelijk weergeven wat je van een product kan verwachten. Daarnaast is ze van mijn leeftijd en is ze moeder van een dochtertje genaamd Shae. Hierdoor komt er af en toe iets voorbij over het onderwerp kids. Het is niet de hoofdmoot, maar het is een gezellig, huiselijk toefje voor erbij!

En wist je dat ze ook heel leuk en grappig is? Samen zaten we in de Thalys naar het Yves Rocher event in Antwerpen en hebben we gezellig gekletst tijdens ons reisje naar de zuiderburen.

♥ ♥ ♥

Voor mij zijn deze vier blogs gezellig (en daardoor succesvol) omdat ze zo puur en eerlijk zijn en dat is wat mij als mens erg aanspreekt. Er heerst een soort huiselijk sfeertje die ik heel fijn vind. Ik vind ze oprecht in hun schrijfstijl en bloggen vanuit hun hart. Ik hoop dat deze vrouwen nog lang door blijven bloggen!

Ken jij deze vier blogs al? En ken je nog andere gezellige blogs? Noem ze vooral hieronder in de reacties!

Ps. Alle foto’s zijn eigendom van de bloggers zelf en de linkjes naar hun blog staan in de tekst vermeld.

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.