Blogspiratie tag

Home » Blogspiratie tag

Blogspiratie tag

Bloggen doe ik nu zo’n twee jaar en is inmiddels een deel van mijn leven geworden. Het is mijn passie en uitlaatklep en hierin komen al mijn interesses samen. Door Sunseeree werd ik getagd om de Blogspiratie tag in te vullen (oorspronkelijk bedacht door Blogqueen), die over jouw blog gaat en hoe jij inspiratie er voor opdoet. Ik vond hem heel erg leuk om te lezen bij anderen en nu doe ik hem zelf!

♥ Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writers- of bloggersblock aan?

Ik heb nooit een writersblock, want ik heb nog een lijst liggen van hier tot Tokio! Ik loop eerder tegen het probleem aan dat ik nog niet de juiste foto’s heb gemaakt voor het artikel. Heel veel tijd om te bloggen heb ik niet en dan komt het wel eens voor dat ik een review wil schrijven waar de foto’s nog niet compleet van zijn. Zo heb ik dan al wel de producten gefotografeerd, maar moet er nog een look bij komen. Aargh…

♥ Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?

Gelukkig heb ik daar nooit last van! Schrijven gaat me altijd makkelijk af, haha.

♥ Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?

Op zich hoef ik niet heel gefocust te zijn om een bericht te kunnen uitwerken. Alleen als ik veel informatieve tekst moet typen, wil ik mijn hoofd erbij hebben om te zorgen dat alles klopt. Ik wil op zo’n moment dan geen achtergrondgeluiden horen zoals muziek of de tv. Dat werkt voor mij dan het beste!

♥ Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor blogspiratie?

Jee, ik merk door deze vragen dat het allemaal een beetje vanzelf gaat bij mij. Ik hanteer geen sessies waarin ik even flink ga brainstormen. Bij mij floepen op de meest willekeurige momenten ideeën bij mij binnen, die ik daarna dan als een gek wil gaan opschrijven, haha. Ik grijp vaak naar dingen die ik in mijn leven tegenkom, zoals het moederschap, maar ook mooie make-up of inspirerende outfits geven mij ideeën voor een artikel. Ik blog vanuit mezelf. Wat vind ik leuk? Wat speelt er in mijn leven? Waar wil ik zelf  meer over vertellen? Mijn blog is een afspiegeling van wie ik ben en wat ik leuk vind. Dat is mijn techniek denk ik :).

♥ Helpt muziek je ook als je blogspiratie zoekt?

Niet echt. Ik krijg daardoor niet meer ideeën ofzo. Tijdens het foto’s bewerken is het wel ontspannend, maar ik doe er geen ideetjes van op.

♥ Waar ontstaan de beste ideeën?

Als ik onder de douche sta, naar het toilet ga of in bed lig. Aangezien ik als moeder non-stop bezig ben, zijn die momentjes dat ik even alleen ben, perfecte momenten om even voor mezelf na te denken. Klinkt dramatisch, maar anders is mijn hoofd gewoon vol met de dingen die ik op dat moment doe.

♥ In welke inspirerende omgeving werk je graag?

Het liefste in bed. Daar kan ik me lekker ontspannen, neem ik een warme kruik mee in bed en drink ik een grote kop thee met honing. Ik maak het mezelf gewoon zo knus mogelijk en zie het als een me-time momentje. Het liefste kijk ik dan ook nog even wat leuke YouTubefilmpjes!

♥ Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?

Nee, haha! Dat zou wel leuk zijn dat ik daar gewoon even in kon bladeren en dan ineens van alles opdeed. Ik heb eigenlijk altijd inspiratie, maar tijd doet het meer de das om.

♥ Welke bloggers inspireren jou?

Ik heb een grote liefde voor de blog van Mariannan. Deze Scandinavische meid noem ik wel eens vaker op mijn blog. Ik prijs haar om haar prachtige foto’s, haar mooie, classy look, de hippe, maar casual outfits en de rust die haar blog uitstraalt zijn voor mij echt een lust om naar te kijken. Ik ontspan bij het lezen (of nouja, veel plaatjes kijken) van haar blog.

♥ Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?

Ik vind vooral het leven zelf een enorme inspiratiebron. Ik wil graag ook persoonlijke dingen delen op mijn blog, hoewel ik dat soms wel even spannend en eng vind. Dingen die ik mee maak zijn vaak een inspiratiebron om iets mee te doen, dat betekent niet dat het gelijk heel zwaar bedoeld is, maar als ik bijvoorbeeld in het straatbeeld trends ontdek, vind ik het leuk om daar outfifoto’s van te zoeken en te presenteren via mijn blog.

Bedankt voor het lezen! Ik vond hem in ieder geval erg leuk om te doen. Het laat je toch wat meer nadenken over je blog. Bij deze geef ik de tag door aan Helen, Kelly en Linda. Iedereen is natuurlijk welkom om deze inspirerende tag over te nemen!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.