Mijn Beauty & Lifestyle favorieten

Home » Mijn Beauty & Lifestyle favorieten

Weet je, ik doe gewoon eens gek. Ik maak weer eens een favorietenartikel! Het is alweer lang geleden voor mij, maar ik heb de laatste tijd weer zoveel leuke beauty- en lifestyle producten ontdekt, dat ik graag mijn favorieten met je deel. Komt ‘ie’!

Diana Leeflang stationary notebook

Aah…dit is echt een prachtig notitieboekje! Hij komt uit de collectie van Diana Leeflang (YouTuber), die in samenwerking met Kruidvat een erg leuke lijn met kantoorartikelen heeft uitgebracht. Ik kocht er meerdere dingen uit, maar dit is wel een heel mooi exemplaar. De denimblauwe kaft en gouden letters combineren geweldig goed met elkaar en is echt een plaatje om naar te kijken.

Stabilo pastel markeerstiften

Oeh, hier was ik al tijden naar op zoek. De pastelkleurige markers van Stabilo! Ik kon wel weer eens wat markeerstiften gebruiken en eigenlijk is dat natuurlijk het allerleukste in mooie, zachte pasteltinten. Ik heb ze de laatste tijd ijverig gebruikt in mijn (papieren) agenda en nu heeft iedere activiteit (werk, vrije tijd, hobby, kids etc.) een eigen kleurtje. Handig!

Action roségouden paperclips XL

Nog zo’n handig ding; grote paperclips! Ik spotte ze een tijdje terug bij de Action, maar vond dat ik ze niet nodig had. Totdat ik op een gegeven moment met bonnetjes zat te hannesen en zo’n grote XL paperclip dus wél goed van pas zou komen. Ik sprintte naar de Action en voilà, they wer’re mine! En vooral die roségouden kleur vond ik wel heel erg cute.

Douglas Naturals face serum with organic Argan Oil

Dan komen we aan bij de beautysectie. Dit serum gebruik ik nu een aantal maanden en ben net aan mijn tweede flesje begonnen. Ik kan niet meer zonder! Ik gebruik hem naast mijn gewone dagverzorging en zie dit echt als een extraatje voor mijn huid. Hij is fris, geeft kalmte aan mijn huid en het voelt enorm gevoed als ik dit gebruik. En er zit ook nog eens arganolie in!

Simple vital vitamin day cream spf 15 *

Een product dat nog maar net op de markt is maar nu al zo’n fijne toevoeging aan mijn dagroutine, is de dagcrème van Simple. Ik ben een paar weekjes terug naar de lancering van dit merk geweest en heb wat producten mee gekregen om te testen. Een mega review komt er nog aan, maar ik kan je alvast vertellen dat deze dagcrème met een spf 15 heel fijn is voor de gevoelige huid. Er zitten namelijk geen geur- en kleurstoffen in en is zacht voor je huid.

Clinique superbalanced silk makeup spf 15 *

Als laatste wil ik je mijn favoriete foundation noemen die ik het liefste gebruik op dagen dat mijn huid wel wat dekking kan gebruiken. Hij heeft een spf 15 (altijd mooi mee genomen) en ook al is hij enorm dun van textuur, hij dekt als een tierelier! De foundation voelt dus licht aan, maar geeft voldoende dekking om al je roodheden en oneffenheden te bedekken. Ik heb hem zelf in de kleur Silk Sahara, wat de perfecte match voor mij is. En psst…de volledige review komt nog online!

Dit zijn momenteel mijn favorieten die ik heel graag gebruik. Wat zijn op dit moment jouw lifestyle & beauty favorieten? Ik ben benieuwd!

 

Liefs Liset

 

*Dit artikel is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.