8 Gekke dingen aan mij

Home » 8 Gekke dingen aan mij

foto-14

Van die aparte dingen, dat heeft iedereen wel toch? Het maakt je uniek, maar soms ook een tikkeltje gek. Om mij beter te leren kennen, deel ik vandaag 8 gekke dingen aan mij waar je misschien een beetje raar van opkijkt!

♥ Met schoenen aantrekken begin ik altijd met links. Dat voelt gewoon het beste en doe ik al sinds ik een jaar of 8 ben. Destijds zaten mijn nieuwe schoenen totaal niet lekker en toen ik ze toevallig ooit een keer aandeed en met links begon, zaten ze heerlijk! Sindsdien is het een gewoonte geworden.

♥ Ik knars met mijn tanden in mijn slaap. En laat dat nou net niet goed voor je tanden zijn! Ik slaap dan ook al jaar en dag met een soort ‘gebitje’ in mijn mond zodat mijn tanden niet verslijten.

♥ Ik ben heel visueel ingesteld en ik zie kleuren bij de dagen van de week. Iedere dag heeft in mijn hoofd een andere kleur en ik kan het ook niet anders zien dan dat. Waar het vandaan komt? I don’t know, maar ik kwam er pas later achter dat niet iedereen dit had, LOL.

♥ Mijn hoofd is een vergiet als het gaat om lipsticks kopen. Ik heb minstens 50 stuks in mijn collectie zitten, maar als ik dan een mooi kleurtje tegenkom, vergeet ik spontaan dat ik waarschijnlijk alle kleuren van de regenboog en alle vijftig tinten grijs al heb. Whoops!

♥ Geuren en herinneringen worden standaard in mijn hoofd aan elkaar gekoppeld. Als ik bepaalde geuren ruik, is het soms alsof ik alles terug kan halen wat er toen gebeurde. Ruik ik bijvoorbeeld bier, dan zeg ik: “Feestje!!!!”.

♥ Ik hou van science-fiction series en films. Geef mij maar Star Trek of Battle Star Galactica, I totally love it!  Normaal gesproken vindt iedere mannelijk nerd dit leuk, maar nee hoor, ik ben een verkapte sci-fi gek in een beautyblogger jasje.

♥ Ik heb spreekwoordendyslexie. Of nou ja..dat bestaat natuurlijk niet echt, maar zo noem ik mijn afwijking voor het gemak maar even. Ik kan nooit, maar dan ook nooit een spreekwoord of gezegde normaal gebruiken. Ik voeg twee dingen altijd samen, zodat ik uitkom op zoiets als: “Die aap schud ik zo even uit mijn mouw.” Jaja, de aap die uit de mouw komt en zo even iets uit je mouw schudden is blijkbaar heel gemakkelijk te combineren.

♥ Verslaafd? Wie? Ik? Euhm..ja, ik maak me behoorlijk schuldig aan het eten van muesli in een week. Sinds ik geen koemelk meer drink (ik kreeg daar last van), ben ik overgestapt op havermelk. De combinatie van muesli en havermelk vond ik zo fantastisch lekker dat ik nu standaard een kommetje muesli eet op een dag. En soms wel twee…

 Nu ben ik wel benieuwd naar jouw gekke eigenschappen of dingen die je doet!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.