7 x Wat staat er op mijn bucketlist?

Home » 7 x Wat staat er op mijn bucketlist?

Soms heb je dat. Je wordt weer even met je neus op de feiten gedrukt: je hebt niet het eeuwige leven. Het zou toch zonde zijn als je hoogbejaard bent en spijt hebt van wat je niet gedaan hebt in het leven?! Wat wil ik nog doen de komende jaren? Vandaag deel ik 7 x wat er op mijn bucketlist staat!

1. Presentatrice worden

“Ja hoor Liset, wil jij presentatrice worden?” Het klinkt zo als een soort van “Ik wil brandweerman of piloot worden”, maar serieus: het lijkt me super tof om een programma te presenteren. Iets met kinderen of een leuk informatief programma klinkt mij heel goed in de oren. En dat komt stiekem ook door de positieve reacties die ik van mensen krijgen over mijn video’s. Hoe vaak ik wel niet de vraag heb gekregen of ik tekenfilms inspreek of een goede stem heb voor op beeld. Dus ik wil nu graag presentatrice worden. Punt.

2. Een boek uitbrengen

Lezen heb ik altijd leuk gevonden, maar het creëren van mooie teksten en het verhalende aspect ervan, ligt helemaal in mijn straatje. Al jaren droom ik ervan om mijn eigen boek te schrijven. Nog geen idee waar het over zou moeten gaan, maar ooit ga ik er aan beginnen!

3. Studie doen

Ik heb twee studies gedaan en voorlopig moet ik er ook even niet aan denken, maar toch trekt het me wel om over een bepaald onderwerp zeer kundig te worden. Iets wat bij mijn blog past, namelijk Informatie en Communicatietechnologie (ICT) of Webdesign! Het bouwen van een website, weten hoe alles werkt, problemen verhelpen en vooral mensen daarmee helpen lijkt me enorm leuk! Dan word ik pas echt een nerd.

4. Een eigen webshop opzetten

Goh, een eigen online winkeltje zou helemaal bij mij passen. Mijn eigen stijl en eigen keuze qua producten kunnen bedenken, lijkt me geweldig. Maar wat ik zou moeten verkopen? Eh…I don’t know! In ieder geval iets wat een gat in de markt is en echt uniek is. Het moet natuurlijk niet in tientallen andere shops te koop zijn :).

5. Fotografe worden

Dat fotografie mijn passie is, dat moge geen verassing zijn. Hierin zou ik nog vele malen beter in willen worden en daarbij komt ook nog eens dat ik natuurlijk van die dikke lenzen moet kopen. Maar…als die droom uitkomt, zou ik wel heel graag eens een bruiloft willen vastleggen. Hoe speciaal zou dat zijn?!

6. Grote reis

Pff…hoe cliché is deze?! Maar ja, het maakt hem daarom niet minder belangrijk. Het maken van een grote reis is iets wat ik nog heel graag wil doen. Wel als de kids wat groter zijn, dan kunnen ze lekker mee en genieten van de bestemming waar we dan heen gaan. Mij trekt Nieuw-Zeeland enorm. De natuur is daar zo overweldigend en het culturele aspect wil ik ook graag mee maken.

7. In een tijdschrift publiceren

Misschien ligt dit een beetje in dezelfde lijn als ‘een boek schrijven’, maar toch is hij net een tikkeltje anders. Publiceren in een groot blad, is als liefhebber van tekst en taal wel een enorme eer. Nu stond ik een tijdje terug al in de Cosmogirl te shinen, maar ik heb nog geen tekst van eigen hand mogen schrijven. Daar gaat verandering in komen, want dit zal en MOET gebeuren!

Wat staat er bij jou op je bucketlist? Ik ben benieuwd, deel ze vooral in de comments!

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.