7 Dingen die ik liever niet vertel

Home » 7 Dingen die ik liever niet vertel

IMG_4386

Ai! Nu moet ik toch met de billen bloot. Lieve Saskia gaf aan mij de TAG om 7 dingen te noemen die ik eigenlijk liever niet vertel. Vandaag moet ik eraan geloven en ga ik jullie wijzer maken dan eigenlijk zou moeten ;).

Ik hou ervan om babyprakjes te eten. Ehm…en dan niet van die potjes, maar ik vind het heerlijk om volkorenliga’s in stukken te breken en er jus d’orange erover heen te gieten. Een beetje laten weken en smullen maar!

Verzameldrang. Ik heb er last van! Ik bewaar veel te veel spullen en dat is een probleem. Herinneringen koppel ik graag vast aan materialistische dingen en dan krijg je een hoop troep die je overal aan doet denken. Weg gooien? Errug moeilijk! Ik schaam me kapot voor al die dingen, maar gelukkig gaat het sinds de verhuizing een stuk makkelijker. Alles wat ik niet gebruik geef ik weg, wordt verkocht via Marktplaats of belandt in de prullenbak. Heerlijk!

Ik heb de gave om spreekwoorden en gezegde’s met elkaar te mixen. Serieus! Ik heb een soort spreekwoordendyslexie. Zo praat ik wel eens over ‘het topje van de zalm’ of ‘de koe bij de neus vatten’….tsjaa.

Editie NL vind ik stiekem leuker dan het ‘gewone’ 6-uur nieuws. Een stuk vrolijker en niet zo depressief als het grote-mensen-nieuws. Daar moet ik namelijk altijd van huilen, er gebeuren gewoon teveel verschrikkelijke dingen in de wereld.

Ik hou ervan om de was te doen. Je stopt er vieze was in en het komt er stralend schoon weer uit. Lekker uitkloppen, netjes ophangen en daarna wachten totdat het droog is. Opvouwen, sorteren en naar de juiste kamer. Ik geloof dat ik mijn roeping als laundry girl heb gemist. Schaam, schaam….

Dat ik een science-fiction liefhebber ben, schreeuw ik niet van de daken. Jep, ik was op mijn 11de al een fervente Star Trek-kijker en dat was mijn grootste geheim op de middelbare school. HET WAS NIET COOL, zeg maar.

Ik weet dat je een hele verfijnde smaak hebt als je olijven lust, maar die dingen krijg ik echt niet door mijn keel. Het is net alsof ik een soort paardenmanege in mijn mond stop. Nee, danku.

Bij deze tag ik Svenja, Denise en Nadia om ook hun geheimen prijs te geven ;). Natuurlijk mag iedereen deze tag overnemen als je hem leuk vindt!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.