7 dingen die ik in 2014 nog wil doen

Home » 7 dingen die ik in 2014 nog wil doen

Bobbi Brown rich chocolate lipcolor Berry

Pff..time flies! Het is alweer eind november en de grote feestmaand zit alweer naar me te loeren. Hoe kan het dat 2014 nou alweer bijna voorbij is? Waar blijft de tijd? Hoewel we nog zo’n kleine anderhalve maand te gaan hebben, wil ik nog wel wat dingen van mijn lijstje af strepen. Dus: wat wil ik nog in 2014 doen en behalen? Lees maar mee!

Naar de Winter Efteling! Ik ben een paar jaar geleden voor het laatst geweest en nu begint het toch wel weer te kriebelen hoor. Ik vind de sprookjesachtige sfeer sowieso magisch, maar als alles in winterpakjes is gehuld en er overal (nep)sneeuw rond dwarrelt, dan ben ik wel ultiem gelukkig!

Met ons gezinnetje naar een kerstfair gaan lijkt me heel gezellig! Nu Jade en Winne wat groter zijn, zijn ze meer bewust van hun omgeving. Ik denk dat ze de lichtjes en sneeuw heel gezellig gaan vinden en al het lekkere eten wel interessant vinden. Can’t wait!

Vakantie vieren. Ik heb al heel lang geen vakantie meer gehad – misschien al een jaar niet meer – maar eind december komen er vrije dagen aan. Want let’s face it; als moeder ben je iedere dag in de weer en sta je voor dag en douw op. Nu Martijn wat vrije dagen heeft rondom de kerstdagen, kan ik ook even lekker ontspannen. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit om eens goed uit te slapen!

Een persoonlijke video opnemen. Of ik hem online ga zetten is natuurlijk wat anders, hihi. Ik ga er nog niet teveel over vertellen, maar ik denk dat ik er binnenkort wel aan toe ben om eindelijk die langverwachte video op te nemen, waarin ik iets heel persoonlijks ga vertellen. Haha, ik maak jullie nu niet te nieuwsgierig toch?

Een dagje en nachtje weg met Martijn staat wel heel hoog op mijn to-do-list. De dagen dat we echt alleen zijn, komen niet vaak voor, maar ik zou het super vinden als we dit jaar nog eventjes weg zouden kunnen. Samen weggaan is zo gezellig en je komt weer helemaal tot rust.

Mijn haar verven moet nu echt gebeuren. Het pakje is gekocht, ik moet alleen nog even de tijd vinden, haha. Ik heb er weer helemaal zin in om die donkere brunette te worden!

Het huis helemaal op orde krijgen is al heel lang een doel van mij (en mijn vriend). Gelukkig hebben we vorige week weer heel wat dingen kunnen doen, maar door de verhuizing weet je soms niet meer waar alles staat en dat is best frustrerend. De zolder moet uitgesorteerd worden en er moet een hele hoop weg. Op naar een frisse start, een nieuw begin en een spetterend nieuwjaar in ons nieuwe huis!

Dat waren mijn belangrijkste doelen van dit jaar die ook zeker haalbaar zijn. Het is behapbaar en leuk! Ik heb er helemaal zin!

Wat wil jij dit jaar nog per se doen? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.