4 Leuke bloggers en YouTubers die het ontdekken waard zijn!

Home » 4 Leuke bloggers en YouTubers die het ontdekken waard zijn!

Vier favoriet bloggers YouTubers

Blogs lezen is echt een hobby van me. Ik vind het heerlijk om nieuwe artikelen te lezen en persoonlijke verhalen of de mooiste foto’s voorbij te zien komen. Natuurlijk volg ik een heleboel blogs en kan ik heel erg genieten van een leuke YouTuber of blogger. Persoonlijkheid vind ik daarbij heel belangrijk. Ik laat je vandaag kennis maken met vier hele leuke bloggers en YouTubers die je misschien nog niet kent, maar zeker de aandacht verdienen!

Schermafbeelding 2015-07-27 om 14.28.19

Chloé Zadori – YouTuber

Chloè Zadori is een Canadese YouTuber met prachtig haar en volle wenkbrauwen. Omdat ze ook donker haar en donkere wenkbrauwen heeft, is ze echt een inspiratiebron voor me qua make-uplooks. Ze maakt echt de meest mooie looks, maar het blijft wel draagbaar en daardoor heel fijn om op jezelf toe te passen. Ze is lief en heel down to earth. In ieder geval geen hysterische, Amerikaanse toestanden, haha.

Nappy Hairz Lilia

Nappy Hairz – Blogger en YouTuber

Qua fashion bezoek ik graag de blog van Lilia. Haar blog Nappy Hairz is een inspiratievolle plek waar ik graag ideetjes opdoe qua interieur en kledingstijl. Ze komt uit Groningen (waar ik heel lang gewoond heb) en heeft een hele leuke, stoere en edgy stijl met bohémien accenten. Ze plaatst vooral outfits, maar ik merk dat ze de laatste tijd ook steeds meer beauty/make-up gerelateerde blogposts plaatst en dat doet ze super goed.

Ze schrijft in het engels, dus als Dutchie moet je dan wel even omschakelen als je dat niet gewend bent. Gelukkig gaat de Engelse taal me vlotjes af en vind ik het totaal geen probleem. En wist je dat ze ook prachtige YouTube-video’s maakt? De kwaliteit is enorm goed en de sfeer is erg gezellig!

Dinastie 3

Dinastie – Blogger

Dina blogt op Dinastie.nl en is een meid uit Leeuwarden die blogt over alles wat haar bezig houdt. Of dat nu over het bijenbos bij haar in de buurt is, over de mooiste plekken in het heelal schrijft of hoe ze haar prachtige, volle wenkbrauwen bijhoudt; het is altijd leuk om met haar hersenspinsels mee te lezen. Haar blog is heel anders dan de gemiddelde blog en daardoor extra leuk!

Dasha

It’s Dash – Blogger

Dasha is een prachtige meid die een fashionblog bijhoudt op Its-dash.nl. Haar blog bevat veel outfits, inspiratie en geeft haar blog een persoonlijke touch met haar ‘Weekly glimpse of Dash’. Ze heeft stage gelopen bij een PR-bureau waar ik met mijn blog bij zit en het was erg leuk om haar te ontmoeten, wat een lieve meid! Dasha haar outfits zijn helemaal mijn smaak en ze ziet er altijd perfect uit.

♥ ♥ ♥

Natuurlijk volg ik nog veel meer leuke blogs en YouTubers, maar daar laat ik je een volgende keer mee kennis maken!

Alle foto’s zijn eigendom van de bloggers zelf en de linkjes naar hun blog of YouTube-kanaal staan in de tekst vermeld. 

Welke blog(s) mag volgens jou ook zeker genoemd worden? Ik neem zeker een kijkje en wie weet staat die de volgende keer wel in dit artikel!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.