Yves Rocher Quelques notes d’amour L’eau de parfum limited edition

Home » Yves Rocher Quelques notes d’amour L’eau de parfum limited edition

Yves Rocher Quelques notes d'amour Eau de parfum limited edition 50 ml review 4

Kerstcollecties, ik blijf er van houden! Vorige week kon je mijn review al lezen over de nieuwe Yves Rocher kerstcollectie met oogschaduwpaletten, een Glossy lip pen en een mooie blush. Dit keer is het de beurt aan de Yves Rocher limited edition parfum Quelques notes d’amour. Het goud glimt me tegemoet, dus ik begin met de review!

Yves Rocher Quelques notes d'amour Eau de parfum limited edition 50 ml review 5Yves Rocher Quelques notes d'amour Eau de parfum limited edition 50 ml review 1

Quelques notes d’amour L’eau de parfum limited edition 50 ml – €54,-

De Yves Rocher Quelques notes d’amour L’eau de parfum is speciaal voor de feestdagen in een luxe, gouden limited edition verpakking gegoten. Dit maakt hem extra mooi en heel feestelijk om cadeau te geven. Ik vind de flacon prachtig en hij staat perfect op mijn toilettafel. Hij bevat 50 ml, wat behoorlijk veel is en je lekker een tijdje mee vooruit kunt. Je kunt ook kiezen voor de 30 ml variant, maar deze is niet verkrijgbaar in de speciale verpakking. Wel is hij wat goedkoper met haar €36,-.

– Ervaar de sensualiteit van een romantische ontmoeting tussen twee geliefden –

Domitille Bertier (parfumeur), zegt over deze geur:

“Om deze uitbundige sensualiteit te vertalen, wilde ik een wonderlijke verbintenis creëren tussen de subtiel fruitige geurnoten van absolue van Damascusroos en de rokerige accenten van guajakhout-essence. Daaraan heb ik nog betoverende liefkozing van benzoë-extract toegevoegd.” 

Yves Rocher Quelques notes d'amour Eau de parfum limited edition 50 ml review 3

De geur

De exacte top-, basis- en hartnoten zijn niet bekend, maar ik kan hem natuurlijk wel zelf beschrijven hoe ik hem ervaar!

Ik vind dit vooral een heel volwassen geur. Hij is vrouwelijk, heeft een frisse toon die naarmate het dragen wat warmer wordt, maar wel bloemig blijft. Ik vind de Damascusroos goed naar voren komen en daarna ruik je ook de wat warmere houtaccenten. Het blijft een fris en bloemig parfum, maar met een houtachtige, warmere touch.

Ik vind dit vooral een geurtje voor de 25+ vrouw, vooral omdat hij zo volwassen is. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk.

Yves Rocher Quelques notes d'amour Eau de parfum limited edition 50 ml review 2

Conclusie 

De Yves Rocher Quelques notes d’amour limited edition l’eau de parfum heeft een prachtige verpakking. Dat staat buiten kijf. Ik vind hem geweldig om cadeau te geven en hoe mooi zou hij onder de kerstboom staan?

De geur is volwassen en vrouwelijk. Hij is fris, maar bloemig en heeft houtachtige accenten, waardoor de geur meer diepte krijgt. Het parfum blijft goed zitten, je kunt er namelijk de hele dag van genieten!

De volle prijs van dit parfum is €54,-, maar er loopt momenteel een actie waarbij je 34% korting krijgt en hij nu maar €34,90 kost. Scheelt een hoop!

De Yves Rocher Quelques notes d’amour limited edition L’eau de parfum is te koop in de Yves Rocher winkels, maar ook in hun webshop.

Wat vind jij van dit feestelijk parfum? handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.