Yves Rocher Oui L’amour eau de parfum

Home » Yves Rocher Oui L’amour eau de parfum

Yves Rocher ken ik nog van heel lang geleden. Toen je nog per post bestellingen deed en je van die leuke extraatjes erbij kreeg. Heel cute! Zo ben ik jarenlang fan geweest van hun parfums en ik was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe geur Oui a l’amour. Ik testte deze eau de parfum!

Yves Rocher Oui a l’amour eau de parfum – €39,90 (30 ml)

Een prachtige naam vind ik het; Oui a l’amour. Een meer passende naam dan dat bestaat er haast niet voor deze nieuwe geur van Yves Rocher. Het parfum wordt namelijk omschreven als een wervelwind van sprankelende frisheid en intense sensualiteit. Met een samenstelling van de zachte warmte van de Tonkaboon, de elegantie van Cederhout en de krokante geurnoten van Engelwortel belooft Oui à l’amour een zwoele geur van eindeloze liefde te zijn!

Parfumeur Sophie Labbé koos bij het ontwikkelen van deze delicate geur steevast voor de mooiste grondstoffen. Naast de essence van de Engelwortel, tonkabonen en het Cederhout, komt ook de Rose Essentielle LMR aan bod. Deze essence is verkregen op een manier die milieuvriendelijker is dan bij klassieke rozenolie, aangezien er minder licht nodig is voor de productie.

Wat vind ik er van?

Natuurlijk gaat het ook om de beleving van het parfum. De Yves Rocher Oui a l’amour eau de parfum is in mijn ogen een fris en vrouwelijk parfum. Nadat je hem op je huid aangebracht hebt, vind ik hem warmer en zwoeler worden, waardoor hij heel verleidelijk overkomt.

In de verte doet hij me wel een beetje denken aan Hugo Boss Ma Vie. En dat is ook zeker een favoriet parfum van me!

Rouge Vertige satin lipstick 56

Als extraatje ontving ik ook nog een een mooie lipstick uit de Rouge Vertige Satin lijn. Dit is kleurnummer 56; een brandweerrode kleur. Hij is zacht van textuur, glanzend en licht doorschijnend. Een prima kleur voor overdag doordat hij dus niet helemaal dekkend is.

Conclusie

Yves Rocher heeft een heerlijk parfum uitgebracht! Ik ben fan van de nieuwe geur Oui a l’amour. Hij is fris, een tikkeltje zwoel en vrouwelijk. Ik denk dat heel veel vrouwen deze geur lekker zullen vinden! Zelf draag ik hem graag en behoort hij tot één van mijn favoriete geuren van dit moment.

Het Yves Rocher Oui a l’amour eau de parfum is te koop in een flacon van 30 ml (€39,90) en 50 ml (€55,90). Gelukkig heeft Yves Rocher altijd scherpe aanbiedingen in hun winkels en webshop en is hij momenteel met 50% korting te koop! Dat scheelt behoorlijk.

Wat is jouw favoriete geur op dit moment? Zou jij Oui a l’amour van Yves Rocher lekker vinden? 

Liefs Liset

 

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.