Reload the perfume mini-spray

Home » Reload the perfume mini-spray

Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 1

Wil je onderweg altijd lekker ruiken? Maar wil je niet zeulen met een zware parfumfles? En wil je regelmatig wisselen van geur? Dan moet je zeker even opletten, want ik laat je vandaag kennis maken met de Reload the parfum mini-spray. Je kunt niet alleen je eigen favoriete parfum hierin meenemen, maar je kunt ook nog eens wisselen met mini-geurtjes van 5ml die je los kunt kopen bij Douglas. Handig hè?

Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 3

In het zwarte doosje van Reload zit een parfumverstuiver met trechtertje en een witte huls met zilveren details. Met deze set kun je je favoriete parfum vullen en voor onderweg mee nemen. Superfijn als je tussen de middag je parfum even bij wilt werken.

Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 11

Om je eigen parfum te kunnen gebruiken kun je de dop van het navulbare flesje halen en het trechtertje erop zetten. Zo kun je op een makkelijke manier je parfum in de trechter spuiten en het het flesje vullen.

Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 7

Hierna sluit je het navulbare flesje weer en druk je hem in de huls. Daarna zet je de zilveren onderkant er op en ben je klaar!Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 6

Een tweede optie is om het spuitdopje van je eigen parfum er af te halen en het navulbare flesje met de onderkant erop te zetten. Zo kun je door middel van te pompen ook het flesje vullen.
Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 8 Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 9

Maarrrrr….er is meer! Bij Douglas kun je nu exclusief bekende navullingen kopen voor jouw eigen Reload mini-spray. Dit flesje hoef je alleen maar in je mini-spray te klikken en je bent klaar. Zo’n kant-en-klaar flesje bevat 5ml en kost €5,-. Ongeacht welke geur je koopt. En ik vind dit ook nog eens een prettige manier om voor een klein prijsje nieuwe geuren te proberen.

Zo zijn er tot nu toe de volgende geuren voor dames beschikbaar:

♥ Hugo Boss – Ma vie pour femme ♥ Hugo Boss – Hugo woman ♥ Juicy Couture – Viva la Juicy ♥ Kenzo – Jeu d’Amour ♥ Givency – Dahlia Divin.

En voor de heren:

♥ Givenchy – Pi ♥ Hugo Boss – Hugo man ♥ Issey Miyake – L’eau d’Issey Homme ♥ Hugo Boss – Boss bottled.

Reload the parfum min spray Ici Paris XL review 10

Als extraatje geeft Douglas je ook nog eens €5,- korting als je hetzelfde parfum wilt aanschaffen, maar dan in de fullsize 50ml fles. In de kleine navulverpakking zit namelijk een klein kaartje, waarmee je de korting kunt verzilveren. Heel slim en voordelig bedacht!

Voor de Reload mini-spray betaal je €19,99. Hier zit dan het navulbare flesje in, een trechtertje en de witte huls (ook verkrijgbaar in het zwart). Wil je graag voor een andere kleur huls gaan, dan kun je ook nog eens losse hulzen kopen met de allerleukste dessins. Deze zijn vanaf €9,99 te koop.

Ik ben heel enthousiast over dit systeem omdat het vooral handig is voor op vakantie of om in de loop van de dag je geurtje bij te spuiten. Daarnaast is het een leuke gelegenheid om verschillende parfums te proberen, want met zo’n kleintje van 5ml kun je best een maand mee doen!

Reload the perfume mini-spray is te koop bij Douglas.

Wat vind jij van dit leuke verwisselbare systeem met bekende geurtjes? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.