Lady Six Zero's | Forbidden Love eau de Parfum

Home » Lady Six Zero's | Forbidden Love eau de Parfum

Lady six zero's forbidden love 3

Chique dames, een verboden liefde en heel veel geld. Dat lijkt deze parfum te schreeuwen. Lady Six Zero’s komt uit met haar Forbidden Love en is een eau de parfum die zeer budget is, goed verkrijgbaar en het schijnt ook nog een dupe te zijn van Paco Rabanne’s Lady Million. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus laten we gaan ruiken!

Lady six zero's forbidden love 6

De flacon

Lady Six Zero’s ziet er niet heel classy uit, je kunt gerust zeggen dat hij er een beetje ‘bling-bling’ uitziet. Toch vind ik hem niet heel lelijk en vind ik hem wel lekker compact doordat hij vierkant is. Het parfum zelf is lichtgeel van kleur en de flacon bevat 100 ml. Een flinke hoeveelheid dus!

De verkrijgbaarheid is prima, ik kocht deze ‘dame met zes nullen’ bij de Action en ik betaalde rondom de €2,50. De exacte prijs weet ik helaas niet meer, maar hij was absoluut niet duurder dan de genoemde prijs. Een budgetprijsje waar ik erg van hou!
Lady six zero's forbidden love 2 Lady six zero's forbidden love 4

De geur

Op de verpakking en ook op internet kan ik helaas geen geurnoten vinden. Er lijkt nog niets over dit parfum geschreven te zijn, dus ik kan je verder geen achtergrondinformatie hier over geven. Ik ga de geur dus compleet met mijn geurzintuig voor je omschrijven!

Lady Six Zero’s opent vrouwelijk en fris. Daarna wordt hij iets rijker en warmer, ik vermoed dat hier vanille en tonkaboon in zit. Maar dat is een gokje, haha! Ik vind de geur volwassen en vrouwelijk, maar heeft volgens mij ook een tikkeltje citrus in zich. Ik ruik er namelijk een frisse geurnoot tussendoor. De geur eindig zwoel en ietwat warm. Toch is het geen zware geur en is hij heel draagbaar voor veel vrouwen. Hoewel deze geur een eau de parfum is, blijft hij niet de hele dag hangen. In de middag mag je hem rond een uurtje of 3 wel bijspuiten.

Lady six zero's forbidden love 7

Lady six zero's forbidden love 5

Conclusie

Lady Six Zero’s heeft met haar Forbidden Love een mooie eau de parfum neergezet, die zeker een aanrader is voor vrouwen die van Lady Million van Paco Rabanne houden. Hij doet er sterk aan denken en voor het prijsje hoef je hem niet te laten liggen. Voor een kleine €2,50 kocht ik dit geurtje bij de Action. De geur blijft helaas niet de hele dag goed zitten. In de ochtend spray ik een paar spuitjes op mijn kleding om lekker te ruiken en rond een uur of 3 in de middag is het wel weer tijd om eventjes bij de spuiten. Alsnog een goede aankoop voor de 100 ml die je ervoor krijgt. De geur is vrouwelijk, verleidelijk en heeft een lekkere vanille- en citrusnoot er in zitten. Fris, maar wel met een warme twist. Ik vind hem heerlijk!

Ken jij Lady Six Zero’s al? 

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.