Katy Perry Killerqueen Oh So Sheer eau de Parfum

Home » Katy Perry Killerqueen Oh So Sheer eau de Parfum

Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 4

Katy Perry is de popdiva van het moment. Haar zoetsappige liedjes zijn niet uit je hoofd te krijgen en haar kledingstijl is op z’n minst inspirerend te noemen. Is ze niet aan het zingen, dan is ze wel een nieuw parfum aan het creëren. Want ladies, Killerqueen Oh So Sheer eau de parfum is het allernieuwste geurtje van Katy herself!

13957639301_katyvisual hr

Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 6 Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 7

Verpakking

De verpakking ziet er lavendelpaars uit, met een vorstelijk tintje. Net zoals haar voorganger Killerqueen eau de parfum (review) ziet het eruit alsof je een luxe juweel uitpakt. Het patroon in reliëf doet denken aan een troon afgezet met luxueus hermelijnenbont. De gouden kroontjes geven de verpakking een vrolijke sfeer, terwijl het unieke wapen van Katy Perry en het sierlijke logo voor een chique touch zorgen.

Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 4

Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 1

Flacon

De flacon heeft de vorm van een edelsteen die geïnspireerd is op de scepter van een koningin. De luxe, gouden kroon met een uniek ontworpen wapen maakt de koninklijke look van de flacon helemaal compleet. Een prachtige kostbare edelsteen die thuishoort tussen de kroonjuwelen! De parfum is lilapaars van kleur en geeft het een zachter geheel dan haar voorganger. I like it!Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 2

Geurnoten

Maar dan de geur. Killer Queen Oh So Sheer is een heerlijke zachte speelse bloemengeur die perfect past bij het voorjaar. Oh So Sheer is net als de originele Killer Queen gecreëerd door Laurent Le Guernec van IFF, en is een lichtere versie van het origineel. De Oh So Sheer bestaat in de basis uit dezelfde noten als de originele Killer Queen alleen is aan deze nieuwe versie vlierbes toegevoegd als topnoot voor een frisse opening.

Top noten: bosvruchten, zwarte bes, pruim en voor de frisheid vlierbes

Hartnoten: fresia, plumeria en rode fluweelbloemen

Basisnoten: kasjmier hout, patchoeli en praline vulling.

Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 5

Wat vind ik ervan?

Natuurlijk is het enorm moeilijk om een parfum te omschrijven, maar ik doe mijn best! Als ik Killerqueen Oh So Sheer opspuit opent hij zoet en komen de zwarte bessen en bosvruchten naar boven. Daarna wordt hij warmer, maar blijft zijn frisse, lichte geur behouden. De fresia ruik je goed en hij wordt wat bloemiger. Hij eindigt een tikkeltje warm, zoet maar toch fris. Niet zwaar, maar heel draagbaar voor overdag. Waar de originele Killerqueen perfect is voor in de avond omdat hij zoet en zwaar is, kun je Killerqueen Oh So Sheer prima overdag dragen. Ik ben fan!

De draagbaarheid is prima. Mocht je nog iets extra van de geur genieten, dan zou je hem aan het einde van een school- of werkdag even bij kunnen spuiten, maar in principe is dat niet nodig.

Katy Perry Killerqueen oh so sheer eau de parfum 3

Conclusie

Katy Perry heeft van de originele Killerqueen eau de parfum een lekkere, lichte versie weten te creëren. Mocht je de eerste versie iets te zwaar vinden, dan denk ik dat je aan Killerqueen Oh So Sheer een goede hebt. Alsnog is het niet een van de lichtste geuren, want hij is zoet en warm, maar hij is heerlijk voor zwoele zomerdagen. Ik denk dat dit mijn nieuwe zomerparfum is!

Katy Perry Killerqueen Oh So Sheer eau de parfum 30 ml is nu te koop voor €27,- bij de drogist. Vanaf 1 augustus zal ook de 100 ml versie voor €52,- te koop zijn bij de parfumerie.

Ben jij al bekend met een van Katy Perry’s geuren? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.