Yves Rocher Ultra color crème-oogpotlood

Home » Yves Rocher Ultra color crème-oogpotlood

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review 3

Een setje kleurpotloden? Nee hoor, dit zijn toch echt 12 prachtige kleuren om je ogen mee op te maken. Een mooi lijntje op je bovenste of onderste wimperrand; het kan allemaal. Ik laat je deze collectie met uitgebreide kleurtjes aan je zien!

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review 1

Yves Rocher Ultra color crème-oogpotlood

De Ultra color crème-oogpotloden geven je ogen kleur. Letterlijk, want ze beloven intens gepigmenteerd te zijn en hebben een zachte crèmetextuur. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, maar er zitten ook behoorlijk felle kleuren tussen. “Geef je ogen kleur!” is dan ook het motto van deze collectie.

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review 2

Er zitten in totaal 15 verschillende kleuren in de collectie, die per stuk €9,90 kosten. Een prima prijs, mits de kwaliteit natuurlijk goed is. Ik heb hiervan 12 kleuren om je te laten zien.
Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review 4

Van links naar rechts: 02 Gris Armoise – 03 Brun Encorce – 04 Prune Pivoine – 05 Violet Iris

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review swatch 9

02 Gris Armoise – 03 Brun Encorce – 04 Prune Pivoine – 05 Violet IrisYves Rocher Botanical Color Eye Pencil review 5

06 Baie Nude – 07 Bleu Pensée – 09 Bleu Paradis – 10 Eucalyptus

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review swatch 10

06 Baie Nude – 07 Bleu Pensée – 09 Bleu Paradis – 10 EucalyptusYves Rocher Botanical Color Eye Pencil review 6

Matte kleuren: 12 Bleu Agave – 14 Capucine – 13 Citron – 15 Rose Fuchsia

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review swatch 7

12 Bleu Agave – 14 Capucine – 13 Citron – 15 Rose Fuchsia

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review swatch 8

Oh my, ik wordt echt weggeblazen door deze kleuren! Check die pigmentatie, dat is toch prachtig? De vijfde, lichtroze kleur (06 Baie Nude) is haast niet terug te zien op mijn arm omdat het bijna dezelfde kleur is als mijn huid, maar hij is ook erg goed gepigmenteerd. De eerste acht kleuren hebben een kleine shimmer en glitter, maar de laatste vier (neon)kleuren zijn compleet mat. Mooi!

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review make-uplook 12

Op mijn bovenste ooglid draag ik de frisse, matte mintgroene kleur 12 Bleu Agave. Op mijn waterlijn draag ik de metallic groene 10 Eucalyptus. Het fijne aan deze oogpotloden zijn dat ze muur- en muurvast blijven zitten. Eenmaal aangebracht moet je echt heel snel zijn om ze te vervagen/smudgen, want hij blijft gelijk als een huis zitten. Voordeel hiervan is, dat je de hele dag kan genieten van die mooie kleurtjes! Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review make-uplook 11 Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil review make-uplook 13

De nieuwe Ultra Color crème-oogpotloden zijn echt een fijne ontdekking. De pigmentatie is enorm goed en daarnaast blijven ze zitten als een huis. De prijs is gemiddeld, niet heel budget, maar ook niet heel prijzig. En daarnaast heeft Yves Rocher ook vaak leuke aanbiedingen zoals 1+1 gratis of 40% korting. Zeker iets om rekening mee te houden. Een aanrader als je van verschillende en uiteenlopende kleuren oogpotlood houdt!

De Yves Rocher Ultra Color crème-oogpotlood kost €9,90 en is te koop in de Yves Rocher winkels en in hun webshop.

Wat is jouw favoriet van deze kleuren? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.