Review | Coastal Scents Revealed 2 palette

Home » Review | Coastal Scents Revealed 2 palette

Het Coastal Scents Revealed 2 palette is een oogschaduwpalette waar ik al tijden benieuwd naar was. Ik had hem voorbij zien komen bij een Amerikaanse YouTuber en was gelijk hooked. Dit is een palette naar mijn hart! Er zitten zowel lichte als donkere tinten in en ze hebben een peachy, roze of paarse ondertoon. Ik review hem vandaag en laat je een ooglook zien!

Coastal Scents Revealed 2 palette – €22,99

Het Revealed 2 palette is van het betaalbare merk Coastal Scents. Een merk die vooral bekend staat om haar grote en diverse oogschaduwpalettes en dat het prima te betalen is. Het merk was voorheen erg moeilijk te krijgen in Nederland – zeg maar gerust: helemaal niet – maar wordt nu verkocht door de webshop van Dermarolling.

Heel fijn, want het zou nogal een duur grapje worden (met invoerkosten) als je hem vanuit Amerika moest bestellen. Ik was dan ook ontzettend blij dat ik iets uit mocht zoeken uit hun webshop om te reviewen!

De bovenste rij van het palette bestaat voornamelijk uit lichte tinten. Het begint met crémekleuren, peachy tinten, roze, taupe en paars. De onderste rij gaat meer de smokey kant op en vind je donkere taupekleuren, bruin, aubergine, burgundy en grijze tinten. Heel erg mooi!

Swatches

Dit zijn de swatches van de bovenste rij. Wat een mooie, draagbare kleuren niet? Ik vind deze selectie erg geschikt voor overdag, wanneer je graag voor een frisse, zachte look wilt gaan.

De eerste twee tinten aan de linkerkant zie je wat minder goed. Dit komt omdat de kleuren dicht bij mijn eigen huidskleur liggen, maar ook omdat deze twee als enige wat minder goed gepigmenteerd zijn.

En wauw! Dit is de onderste rij uit het Coastal Scents Revealed 2 palette. Deze kleuren zijn zo goed gepigmenteerd! Ik ben echt omver geblazen. Er zitten zowel matte als shimmery/metallic kleuren tussen, maar ze zijn kwalitatief allemaal even goed.

De ooglook die ik er mee maakte bestaat voornamelijk uit de bovenste rij kleuren. Ik hou van deze tinten en vind dit een draagbare look voor overdag. Het is een mix tussen peachy, roze, paarse en taupe tinten en vind dat altijd zo fris staan!

Conclusie

Ik denk dat je gelijk wel weet wat ik van dit palette vind: in één woord GEWELDIG! Het heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Ik was er zo benieuwd naar!

Dit is een palette die ik veelvuldig zal gebruiken en absoluut opnieuw zou kopen als ik bepaalde kleuren op heb gemaakt. Ik vind de kleuren prachtig – zeker als je houdt van roze, peachy en paars – en de kwaliteit is zeer goed. Ik kan hem aanraden!

Het Coastal Scents Revealed 2 palette is te koop via de Dermarolling.nl en kost €22,99.

Wat vind jij van het Reveaeled 2 palette? Ben je al bekend met het merk Coastal Scents?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.