Nieuwe kleuren Make-up Studio Lumière Baked eyeshadow

Home » Nieuwe kleuren Make-up Studio Lumière Baked eyeshadow

Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow review 2

De glanzende Lumière collectie van Make-up Studio bestaat al een tijdje, maar omdat deze zo populair is, heeft Make-up Studio vier gloednieuwe Eyeshadow Lumières gelanceerd. De gebakken oogschaduws zijn intens gepigmenteerd, super glossy en gemakkelijk in gebruik. De kleuren die ik je ga laten zien zijn verrassend mooi, dus kijk maar mee naar de foto’s en swatches!

Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow review 1

Lumière Baked Eyeshadows – €17,90

De Lumière Baked Eyeshadows kun je zowel droog als nat aanbrengen. Droog voor een subtiele look, of nat voor een nog krachtiger effect. De zachte en dromerige kleuren zijn helemaal on trend voor deze winter. De vier nieuwe oogschaduwkleuren zijn stuk voor stuk prachtig en passen goed bij dit seizoen door de koele kleuren die er tussen zitten. Je kunt ze natuurlijk afzonderlijk van elkaar dragen en gewoon één tint op je gehele ooglid aanbrengen, maar combineren kan net zo goed!

Zo verteld Make-up Studio:

“Tempting Taupe is een ware klassieker, een tint waar de elegantie van afspat. Majestic Mauve is dé kleur om je arcadeboog mee te definiëren en diepte te creëren. Vintage Rose werkt erg mooi als highlighter in je binnenste ooghoek of onder de wenkbrauw. Blue Steel is perfect voor een coole, winterse finishing touch van je look.”
Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow Majestic Mauve review

Op naar de nieuwe kleuren! Dit is Majestic Mauve, een donkergrijze tot aubergine kleur. Prachtig, want deze kleur zal het groene in mijn ogen nog meer naar voren halen.

Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow Tempting Taupe review

Tempting Taupe is een zachte, middenbruine taupe kleur en bevat veel glans.

Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow Vintage Rose review

Vintage Rose is een lichtroze kleur met een prachtige glans.
Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow Blue Steel review

Blue Steel is een koele, lichtblauwe kleur die fris oogt en een mooie glans geeft.
Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow review 3 Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow review 4

Make-up Studio Lumière Baked eyeshadows review swatches

De textuur van de oogschaduws is zacht, boterzacht! Er komt voldoende pigment af en hierdoor brengt de kleur ook makkelijk aan op je ogen. Ze blenden heel erg fijn! Omdat het zachte kleuren zijn, knallen ze niet van je ogen af, maar geeft het een prachtige glans en een soort frosty finish. Dit past natuurlijk goed bij de winter!Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow review make-uplook 1

De kleur Vintage Rose bracht ik aan in mijn arcadeboog, Tempting Taupe depte ik op mijn bewegend ooglid en met Majestic Mauve zette ik een lijntje onder mijn ogen. Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadow review make-uplook

Ik vind de vier nieuwe kleuren erg mooi van de Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadows. Ze zijn zacht van textuur, brengen heel fijn aan en zijn prachtig om in de winter te dragen. Je kunt er echt een magische en sprankelende ooglook mee maken!

Make-up Studio is o.a. te koop in hun winkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, maar ook in hun webshop.

Wat vind jij van de nieuwe kleuren van de Make-up Studio Lumière Baked Eyeshadows? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.