Makeup Revolution Flawless Matte eyeshadow palette

Home » Makeup Revolution Flawless Matte eyeshadow palette

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 9

Als ik ergens van hou, dan zijn het wel matte oogschaduwkleuren. Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier zijn mijn oren altijd gespitst zodra ik iets zie waar het woord ‘mat’ in zit. I love it! Mijn geluk kon dan ook niet op toen ik het Flawless Matte Ultra Professional eyeshadow palette van Makeup Revolution zag. Hij is nog niet zo heel lang geleden toegevoegd aan hun collectie en daarom review ik hem voor je!

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 1 Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 2

Makeup Revolution Ultra Professional eyeshadow Flawless Matte palette

Het palette bevat 32 matte oogschaduwkleuren. Ze variëren van hele lichte crèmekleuren tot aan donkerblauwe tinten. Hier en daar kom je bruin, roestbruin, camel en aubergine tegen. Prachtig om een dagelijkse look mee te maken. Het doosje ziet er trouwens ook niet verkeerd uit. Een toffe, gouden kleur met daarop letters in reliëf.

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 3

Het palette zelf is glanzend zwart van kleur, met mooie, gouden letters erop . Het ziet er goed uit!Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 4

De 32 kleuren hebben ieder een eigen naam. Heel leuk! Het enige nadeel is dat het op een doorzichtig papiertje staat gedrukt en je daarna niet meer weet welke naam, bij welke kleur hoort als je hem gebruikt. Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 5 Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 6

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 8

Ik hou van deze kleuren! Kom maar op met de swatches!

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 7

Ik heb de kleuren per rij geswatcht. Ik zal daarom bij de eerste laag beginnen en dan naar onderen voor de laatste, vierde rij.

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review swatch 11

Rij 1. Dit zijn de lichtste kleuren en daarom zie je ze minder goed op mijn huid. De eerste twee crèmekleuren vallen wat weg op mijn huid omdat ze dezelfde tint zijn. Ik kan je vertellen dat ze absoluut goed gepigmenteerd zijn en ze op je oog goed tot hun recht komen. Dit komt dus puur door mijn huidskleur!
Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review swatch 12

Rij 2. Dit zijn al iets donkerdere tinten en dat zie je goed terug! Ik ben heel tevreden over deze rij. Je ziet hier vooral de bruine, camelkleuren, oudroze tinten en wat donkerbruin en donkerblauw terug. Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review swatch 13

Rij 3. Deze zijn absoluut donkerder dan rij 1 en 2. Ze zijn heel goed gepigmenteerd en je ziet hier bruine tinten, aubergine/paars terug, maar ook oranje/roestbruin en heel donkerblauw. Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review swatch 14

Rij 4. Hier komen vooral donkere, bruine en aubergine kleuren voorbij. Een oranje tint en wat bruin en donkerzwart. Heel mooi om een smokey look mee te maken!

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 10

Deze ooglook maakte ik met roestbruine/oranje tinten in de arcadeboog, oudroze op het bewegend ooglid en in de ooghoeken de crèmekleurige oogschaduw.

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra eyeshadows review 11

Het Makeup Revolution Ultra Professional eyeshadow Flawless Matte palette vind ik een hele fijne aanwinst in mijn collectie. Ik heb nog nooit zoveel matte kleuren bij elkaar gezien en daar ben ik maar wat blij om! Het zijn veel aardetinten die een warme ondertoon hebben. Je moet daar van houden, maar bij mijn huidstint past het prima! De pigmentatie is ontzettend goed, maar je moet wel rekening houden met fall out. Nadat je je kwast in de oogschaduw hebt gedept, blijven er een hoop losse poederdeeltjes over en daar moet je wel een beetje voor oppassen. Bij het aanbrengen heb ik daar overigens geen last van.

Ik ben heel tevreden over dit palette en kan hem je zeker aanraden! Ik kocht dit palette voor €11,27 in de webshop van Makeup Revolution.

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.