Make-up Studio eye primer

Home » Make-up Studio eye primer

 

Make-up Studieo eye primer review 3

Een compactpoeder? Of is het een concealer? Nee hoor, dit is toch echt een oogschaduwprimer! Ik was dan ook erg verrast toen ik de Make-up Studio eye primer onder ogen kreeg. Ik ben gewend aan een vloeibare oogschaduwbasis zoals die van Too Faced, maar deze vaste vorm in een doosje had mijn nieuwsgierigheid gewekt. Zou het goed werken?

Make-up Studieo eye primer review 1

Wat is een eye primer?

Een eye primer, oftewel een oogschaduwbasis, is een goedje die je oogschaduw een stuk langer en intenser op je oogleden laat zitten. Net zoals je de muren van je kamer eerst in de grondverf zet voordat je er met een mooie kleur overheen gaat, zo zit het ook met oogschaduwbasis. Als dit goed zijn werk doet, is het resultaat op je ogen een stuk mooier, beter gepigmenteerd en het blijft langer zitten. Een heel belangrijk product in je make-uproutine dus!

Make-up Studio eye primer

De Make-up Studio eye primer is een lichtgekleurde primer die een basis vormt voor je oogmake-up. Het aanbrengen van oogschaduw wordt eenvoudiger en kleuren blijven nog langer op hun plaats. Daarnaast bevat het product vitamine E, die voor een anti-verouderend effect zorgt. Jippie, twee vliegen in een klap!

Make-up Studieo eye primer review 5

De verpakking

Het doosje is mat, zwart van kleur en heeft een vierkante vorm. Het deksel heeft een doorzichtige uitsparing zodat je direct kunt zien wat voor kleur en product er in het doosje zit. De eye primer zit in een zwarte verpakking die er luxe uitziet. Totally my cup of tea!
Make-up Studieo eye primer review 2

De ingrediënten.

Make-up Studieo eye primer review 7

Make-up Studieo eye primer review 4

De eye primer heeft een vaste vorm, wat ik absoluut niet gewend ben. Maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat het niet goed werkt! De kleur is rozig, maar heeft ook een beige toon. Hij is dus geschikt voor huidtypes met een roze en een gele ondertoon.
Make-up Studieo eye primer review swatch 6

De textuur

Maar dan het product! Als ik met mijn vinger in het doosje ga, dan draai ik mijn vingertop lichtjes in het rond en komt er product vanaf. De kleur is haast identiek aan mijn huidskleur, dus het kan zijn dat je hem niet zo heel goed ziet. Op mijn oogleden geeft het een mooi, egaal effect, wat ervoor zorgt dat rode vlekjes of oneffenheden volledig gecamoufleerd worden. Ideaal! De textuur is iets plakkerig en stroef en dat is in dit geval zeker een pluspunt! Ik merk dat de oogschaduw hierdoor erg goed p(l)akt op je oogleden en super tot zijn recht komt. De oogschaduw brengt makkelijk aan en blenden gaat prima!

Make-up Studieo eye primer review swatch 8

Links zie je een goudkleurige oogschaduw zonder de eye primer en rechts zie je wat het effect van de oogschaduw is als je er de Make-up Studio eye primer onderaan brengt. Wat een verschil niet? De kleur wordt een stuk feller!Make-up Studio eye primer Collage

Conclusie

En een ooglook met de eye primer kon natuurlijk niet ontbreken! De Make-up Studio eye primer heeft een vaste vorm en is rozig/beige van kleur. Dit maakt hem ideaal inzetbaar voor huidjes met verschillende ondertonen. De textuur is ietsjes plakkerig en stroef, maar dat is juist een positief punt! Ik merk dat je oogschaduw hierdoor belachelijk goed blijft zitten en de kleuren veel intenser naar voren komen. Move over Too Faced Shadow insurence, ik heb nu de Make-up Studio eye primer. I’m not gonna leave you! Dit is by far de beste oogschaduwbasis die ik ooit gebruikt heb.

De Make-up Studio eye primer kost €12,90 en is vanaf 1 januari 2014 onder andere te koop in hun eigen winkel aan de Heiligeweg en bij Backstage aan de Rozengracht in Amsterdam. Je kunt het ook online bestellen in de webshop van Make-up Studio en TheMakeupSpot.

Wat is jouw favoriete oogschaduwbasis? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.