Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse in Be Bronze

Home » Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse in Be Bronze

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze

Make-up Studio is van oorsprong een Nederlands merk dat 30 jaar terug haar debuut in make-upland maakte. Inmiddels wordt het in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht. Petje af! Het merk onderscheidt zich vooral doordat het make-upproducten ontwikkeld voor theater, televisie en make-upartists. Sinds kort is Make-up Studio weer een nieuw product rijker, namelijk de Durable Eyeshadow Mousse. Een oogschaduwmousse die glanzend en waterproof is. Tijd om te testen!

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze package

Historie

Make-up Studio is in de jaren ’70 opgericht door Wil van het Hek. Wil had destijds de in Amsterdam wereldberoemde winkel Backstage, waar hij onder andere grimeproducten verkocht. Visagie bestond in die tijd niet en hij vond het tijd worden dat er make-up verkrijgbaar werd met een hoge pigmentatie en lange houdbaarheid die ook onder de hitte van warme lampen goed zou blijven zitten. Daarom creëerde hij het Nederlandse make-upmerk Make-up Studio die nu wereldwijd wordt verkocht. Behoorlijk succesverhaal niet?

Durable Eyeshadow Mousse in Be Bronze

De Durable Eyeshadow Mousse heeft een aantal fijne kwaliteiten. Zo is de oogschaduw waterproof, langhoudend, geeft het een satijnen gevoel en glanst het als geen ander. De beschrijving doet mij in eerste instantie denken aan vloeibaar plastic in een potje. Hoe zou het voelen en hoe lang blijft het zitten?

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze ingredients

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze Collage

De Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse heb ik in de kleur Be Bronze, een gouden koperkleur.

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze 1

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze jar

Het potje ziet er prachtig uit met haar mooie, zwarte deksel en glanzende letters op de bovenkant. Het glazen potje is doorzichtig en de oogschaduw zelf is erg zacht van structuur. Het voelt aan als zachte boter die smelt als het in aanraking met je vingers komt. Een zachte substantie.

Swatches en make-uplook

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze swatches

De mousse is ongelooflijk zacht en smeert goed uit. De pigmentatie is gewoonweg fantastisch! Waar de meeste crème/mousse oogschaduws een zacht, subtiel kleurtje afgeven, is daar bij de Durable Eyeshadow Mousse absoluut geen sprake van. Je hebt echt maar een drupje mousse nodig om tot een sprekende kleur te komen.

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze make-uplook Collage

De kleur Be Bronze bracht ik aan op mijn bewegend ooglid en in de arcadeboog depte ik de Bourjois Petale de Glace 24h eyeshadow cream aan. Hierdoor krijgen mijn ogen meer diepte. De kleur is prachtig kopergoud en laat je ogen knallen met een gouden gloed. Voor de rest van de look draag ik:

  • Rimmel Wake me up foundation – Review
  • Gosh BB cream matte powder in 06 (om te shapen)
  • Riri Hearts MAC – Love, Rihanna bronzing powder (als blush gebruikt) – Review
  • Bobbi Brown lip color Berry Shimmer – Review
  • Clinique blended face powder and brush
  • Make-up Studio False Lash effect 4D mascara

De beloftes worden helemaal waar gemaakt. Ik heb de swatch op mijn hand de hele dag erop laten zitten, inclusief handen wassen en douchen en nog steeds blijft hij muurvast zitten. Ik ben definitief fan van dit merk. Had ik eerder al een mascara en oogschaduw van dit merk – waarvan de kwaliteit echt verbazingwekkend is – nu weet ik het zeker; Make-up Studio doet haar naam eer aan.

Make-up studio durable eyeshadow mousse be bronze 1

Het leuke aan de Durable Eyeshadow Mousse is dat het in vele, verschillende kleuren te koop is. Er zijn niet alleen nudekleuren, maar ook felle, neonroze tinten verkrijgbaar. Dat maakt het daarom ook extra geschikt voor de make-upartist. De oogschaduwmousse blijft erg lang zitten, heeft een prachtige glans en de pigmentatie is geweldig. Zoek je een kwalitatieve, waterproof oogschaduw met een hoge pigmentatie, dan is dit zeker wat voor jou!

De Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse is te koop voor €17,90 in de onlineshop van Make-up Studio en bij Backstage in Amsterdam.

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.