MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette

Home » MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 2

Daar is hij dan, de MAC Osbourne collectie! We hebben er lang op moeten wachten, maar sinds een paar dagen is hij online te koop en vanaf vandaag kun je hem in de MAC counters van Douglas vinden. Gelukkig was ik er op tijd bij en klikte ik het Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette naar huis. Kijk je mee?

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eyeshadow palette 1

Vorige week kon je al mijn (review)video over de Kelly Osbourne lipstick in de kleur Dodgy Girl zien. Een opvallende, lavendelpaarse kleur die je niet over het hoofd ziet. Zelf had ik het oogschaduwpalette Bloody Brilliant op het oog en het liefste nam ik ook de blush Cheeky Bugger mee, maar die was helaas al uitverkocht. Toch ben ik ontzettend blij dat ik het palette heb kunnen bemachtigen, want ik vind hem prachtig!

Het doosje van het Bloody Brilliant eye shadow palette is lavendelpaars van kleur en heeft een semi-glanzende structuur. Met rode letters staat de handtekening van Kelly Osbourne erop gedrukt. Erg leuk!

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 6 Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 3

Het Bloody Brilliant palette bevat vier kleuren. Allemaal met een paarse tint erin verwerkt. Het zijn kleuren die je goed met elkaar kunt combineren omdat ze genoeg contrast in combinatie met elkaar bieden. Een mooie lichte highlighter, een lichtpaarse kleur voor op het ooglid, een warme taupe voor in de arcadeboog en als eyeliner kun je de donkerbruine, auberginekleur gebruiken.

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 4 Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 5

Het palette sluit met een magneet, die in de verpakking verwerkt is. Ik vind het palette er luxe, maar ook erg schattig eruit zien door de lavendelpaarse kleur. Wauwie!

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 11

Van links naar rechts en van boven naar beneden:

Spoonful of sugar – glanzend platinum

Tickety Boo – zacht paarsbruin

Fizzy Rose – bleek lila

Shadowy Lady – donkerpaars

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 10 swatches

Spoonful of sugar – Tickety Boo – Fizzy Rose – Shadowy Lady
Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 7

De pigmentatie is prima in orde. De lichte kleuren zie je misschien niet zo goed op de foto, maar in het echt zijn ze echt goed. De textuur is zacht en ze brengen makkelijk aan. De donkere auberginekleur neigt naar heel donkerbruin en is mooi mat van kleur. Ik vind hem dan ook ideaal als eyeliner.

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 8

Mac Kelly Osbourne Bloody Brilliant eye shadow palette 9

Excuses voor de overload aan foto’s, maar ik vind het eye shadow palette zo mooi dat ik er maar naar blijf kijken. Een ooglook heb ik nog niet voor je, want ik wilde dit palette gewoon zo snel mogelijk aan je laten zien omdat hij vanaf vandaag te koop is in de winkel. Mocht je toch nog heel graag een ooglook zien met dit palette, laat het me dan vooral weten! Ik vind dit zelf een aanrader als je iets uit de MAC Kelly Osbourne collectie wilt kopen. Ik ga zelf nog voor de Cheeky Bugger blush en natuurlijk de gewilde Kelly Yum Yum li[pstick. Duimen dat ik hem te pakken krijg!

De MAC Kelly en Sharon Osbourne collectie is vanaf vandaag te koop bij de MAC Pro Store en de MAC counters.

Wat vind jij van de MAC Kelly Osbourne collectie? Is er iets wat je graag zou willen hebben?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.