MAC Fashionpack – She’s a model eye shadow x 9

Home » MAC Fashionpack – She’s a model eye shadow x 9

MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 3

Ben jij een fashionliefhebber, maar ook niet vies van make-up? Dan komt de nieuwe Fashion Pack collectie van MAC als geroepen! Deze collectie is te koop vanaf 1 juli en is geïnspireerd op de catwalks en fashionshows. Felle, maar ook draagbare kleuren die je eens out of the box laten denken. Ik laat je het nieuwe, limited edition eye shadow x 9 zien in She’s a model!

MAC_FP_LINEUP_300

MAC Fashion Pack 

Het She’s a model eye shadow x 9 palette maakt deel uit van de Fashion Pack collectie van MAC. Een mooie, bescheiden collectie met een paar goede eyecatchers. Zo zijn er twee leuke eye shadow paletten, maar ook vier lipsticks, twee nagellakjes en drie verschillende kleuren Fluidline pens.

MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 1 MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 2

Eye shadow x 9 She’s a model

Toen ik dit palette zag, was ik gelijk verkocht door de prachtige, azuurblauwe, haast turquoise kleur oogschaduw. Wat een pareltje! Tussen deze negen oogschaduws zitten een paar draagbare bruintinten, maar er zitten ook absoluut eyecatchers bij die de boel net even wat meer pit geven.

Zo vind ik de geelgouden highlighter prachtig om je wenkbrauwbot te highlighten of in je binnenste ooghoeken aan te brengen. De gele en olijfkleurige tinten zijn weer perfect om je ooglook een tropische tint te geven, maar de blauwe kleur kun je weer gebruiken om je een mysterieuze, oosterse oogopslag te geven. Genoeg variatie mogelijk met dit palette!
MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 5

Van links naar rechts:

Fresh Blade: pale frosted yellow (veluxe pearl)

Gilded Lids: bright yellow with pearl (satin)

Sample Sized: dirty golden olive (frost)

MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 6

Fab Accent: soft nude (matte)

Cool Complement: dirty mid-tone neutral (matte)

Dance In the Dark: deep cool brown (matte)

MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 7

Big Attitude: dirty grey (frost)

Not Basic Black: charcoal brown with pearl (velvet)

She’s A Model: blackened teal with pearl (veluxe pearl)

MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 4

De oogschaduwkleuren zijn goed op te bouwen en werken prettig bij het aanbrengen. De kleuren  komen op mijn ogen het beste tot zijn recht. Ik denk dat dit mede komt door de oogschaduwbasis die ik op mijn oogleden heb gebruikt. Kleuren worden dan vaak mooier en dekkender! Iets wat ik je absoluut kan aanraden.

MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 8 MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 9

Voor deze smokey eyes gebruikte ik de kleur She’s a model op mijn bewegend ooglid. Als transitiekleur gebruikte ik Big attitude en in mijn arcadeboog blende ik de kleur Cool Complement. Fresh blade bracht ik aan onder mijn wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken. Zo krijg je toch een fris en wakker geheel. MAC Fashion Pack eye shadow x 9 She's a model review 10

Conclusie

Ik vind de MAC Fashion Pack collectie leuk en verassend met sprankelende kleuren. De pigmentatie is goed op te bouwen en je kunt er zowel een nude/bruine look mee maken als een smokey, meer mysterieuze make-uplook. Ik ben zelf helemaal dol op de blauwe She’s a model kleur!

De MAC Fashion Pack collectie is vanaf 2 juli 2016 te koop bij alle MAC verkooppunten en is nu al te koop op www.maccosmetics.nl. Het She’s a model eye shadow x 9 palette kost €39,-.

Ga jij iets uit de MAC Fashion Pack collectie kopen? Wat vind je van het She’s a model palette?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.