Het nieuwe Essence All About Roses eyeshadow palette

Home » Het nieuwe Essence All About Roses eyeshadow palette

Essence All about Roses eyeshadow palette review 4

Yay! De nieuwe Essence collectie ligt weer in de schappen. De oude items hebben weer plaatsgemaakt voor nieuwe, al dan niet herfstige kleuren. Heerlijk vind ik dat! Ik ben zelf dol op oogschaduwpalettes en kon dit prachtige palette dan ook niet weerstaan. Ik ging gelijk aan de slag met het Essence All About Roses eyeshadow palette. Kijk je mee?

Essence All about Roses eyeshadow palette review 10Essence All about Roses eyeshadow palette review 1

Essence was afgelopen jaar natuurlijk al hartstikke goed bezig met haar verschillende, kleine palettes, waarbij er zes kleurtjes centraal stonden. Je had allerlei verschillende versies en dat is met de nieuwe palette ook zo. Enig verschil is dat de setjes groter zijn geworden. Er zitten nu maar liefst 8 kleuren in een doosje! Ik koos voor het All About Roses palette, met zachte roze, taupe en paarstinten. Helemaal mijn ding!
Essence All about Roses eyeshadow palette review 3 Op de achterkant staat wat extra informatie over het palette. De kleuren die erin zitten zijn zacht, longlasting (jippie!) en hebben een matte of metallic finish.
Essence All about Roses eyeshadow palette review 11

Wat zijn de kleuren prachtig niet? Ik vind de verschillende texturen en finishes zo mooi! Er zijn geen kleurnamen gegeven aan de oogschaduws, maar ik zal ze elk apart voor je beschrijven.

Essence All about Roses eyeshadow palette review swatches 1

De eerste rij:

♥ Een gebroken witte kleur, met een metallic glans

♥ Een zachte taupe met een metallic finish

♥ Een middenbruine, warme tint met een metallic finish

♥ Een diepe, aubergine kleur met een metallic finish

Essence All about Roses eyeshadow palette review swatches 2

De tweede rij:

♥ Een matte, haast spierwitte kleur

♥ Een warme, lichtroze tint met metallic finish

♥ Een matte, paarse tot donkere taupe kleur.

♥ Een matte, donkerbruine kleur

Essence All about Roses eyeshadow palette review 9

Essence All about Roses eyeshadow palette review 8 Essence All about Roses eyeshadow palette review 7

De kleuren van het Essence All About Roses palette zijn prachtig en en ook nog eens goed gepigmenteerd. Ik vind dat Essence dat zo ontzettend goed doet met deze ‘All About’ palettes! Ze werken fijn, blenden prima en je kunt er verschillende kanten mee op omdat er zowel lichte als donkere kleuren in zitten. Of ze echt longlasting zijn, betwijfel ik, maar door mijn oogschaduwbasis van Make-up Studio blijven oogschaduws sowieso al erg lang en goed zitten. Het leuke eraan is dat er een goede balans is tussen matte en metallic finishes. Dat geeft je toch wat speling in ooglooks.

Zelf ben ik echt gek op dit soort kleuren omdat het me veel keuze geeft als ik alleen dit palette bij me heb. Ja, ik ben echt heel blij met het nieuwe Essence All About Roses palette. Nu wil ik er zeker meer gaan aanschaffen, want er zijn nog een paar andere kleursetjes te koop. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want hij kost maar €3,99 per stuk!

Het Essence All About Roses eyeshadow palette is te koop voor €3,99 bij Kruidvat.

Heb jij al iets van de nieuwe Essence collectie gekocht? Wat is een aanrader?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.