Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner

Home » Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner

Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 2

Vorige week kon je mijn artikel lezen over de nieuwe The Bobbi Glow collection van Bobbi Brown. Deze limited edition collectie bevat een prachtige selectie van zachte, shimmery kleuren en texturen om je de perfecte glow te geven. Vandaag review ik de Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner en laat ik je zien hoe je deze draagt!

Bobbi Brown Glow collectie

The Bobbi Glow collection bevat een Extra Lip Tint, twee Highlighting Powders en zes glanzende en shimmery kleuren van de Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner.

Laatstgenoemde review ik in de kleur Pink Oyster. Daarnaast zijn er nog vijf andere kleuren te koop zoals  Silver Heather, Brown Metal, Opal en Goldstone. Kijk je mee?

Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 1De Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner – kan de naam nog langer? – zit in een zwart, glazen potje. Heel chique en lekker stevig. Hij voelt kwalitatief sterk aan en ik vind hem stijlvol door de zwarte dop en het doorzichtige, glazen potje. De Gel Sparkle is het beste te omschrijven als een zachte crème-oogschaduw. Je kunt hem met je vingers aanbrengen, maar met een kwastje zou ook een mogelijkheid zijn.
Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 3 Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 4

Pink Oyster doet zijn naam eer aan. Het is een zachte en lichtroze kleur, maar met een parelmoeren finish. Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 5 Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 6

De foto geeft goed weer hoe de kleur op je huid uitpakt. Hij is echt héél, héél lichtroze met een gouden, warme glans. Prachtig! Verwacht niet dat de Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner ontzettend dekkend is. Het is de bedoeling dat hij een mooie glans en een klein beetje kleur aan je ogen geeft. Het gaat meer om de glow en de sparkle die het aan je ogen geeft.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 9

Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 7 1

De kleur pakt lichtroze uit, met een prachtige glans. Ik vind de kleur dan ook perfect voor de dagen dat je snel je make-up moet doen in de ochtend en lekker snel een fris kleurtje op je ogen wilt aanbrengen. Het is namelijk zo gepiept met je vingers (wel schone!) en de kleur blijft gedurende dag goed zitten. Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + liner Pink Oyster 10 review 8

Sommige zullen deze kleur misschien iets te ‘nude’ vinden, maar ik vind hem je ogen juist een frisse opslag geven, zonder dat je er te heavy uitziet. Het zit er zo op en het effect is heel natuurlijk, maar wel met die mooie glow. Ik hou hier van!

The Bobbi Glow Collection is vanaf nu te koop bij de Bobbi Brown counters en in hun nieuwe, Nederlandse online shop.

De Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner  kost €31,-.

Wat vind jij van de Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle Shadow + Liner? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.