Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak

Home » Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak
Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak

IMG_3456

Je hoeft geen tijd en geld meer te verspillen aan een manicurebehandeling, want Sally Hansen heeft een Complete Salon Manicure nagellakcollectie uitgebracht. Deze lakjes moeten je nagels een professionele uitstraling geven zonder dat er een manicure aan te pas is gekomen. Ik ben benieuwd, jij ook?

IMG_3460

De Complete Salon Manicure is een 5-in-1 nagellak: het is een base- en topcoat, versterkt je nagels, geeft een groeistimulerende behandeling en de kleuren zijn salon geïnspireerd.

IMG_3461

De vrolijke kleurtjes die ik heb zijn Purple Heart, Jaded en Mermaid’s Tale.

IMG_3465

Laten we kijken naar de nagellak. Het potje is vrij groot, er zit maar liefs 14,7 ml in. Hier kan je dus behoorlijk lang mee doen. De verpakking vind ik erg mooi, hij ziet er strak uit met een zilveren dop. Heel professioneel en luxe! Nog een voordeel vind ik het brede kwastje. Hiermee kun je in drie vegen je hele nagel lakken. Op naar de swatches!

Sally Hansen nagellakJaded is een frisse, mintgroene kleur. In het potje vind ik hem de mooiste van alle drie de kleuren. Maar wat gebeurt hier? De nagellak dekt totaal niet! Ik gebruik meestal twee laagjes om een lak dekkend te krijgen, maar dat lukt hierbij niet. Ook niet na drie laagjes. Ik heb het opgegeven met deze lak en heb hem helaas moeten afschrijven voor gebruik. Echt jammer, want het is een hele mooie kleur.

Sally Hansen nagellak1

Dit lieve pastelkleurtje is creamy en erg vrolijk! Purple Heart is dan ook de perfecte naam voor dit snoepje. Hij dekt in twee laagjes en is gewoon een hele mooie verassing!

Sally Hansen nagellak2

Mermaid’s Tale is een topcoat. Tenminste, als je niet 4 tot 5 laagjes wilt lakken. Hij geeft een licht doorzichtig glansje met groene en blauwe glitters. Ik heb hem over Purple Heart heen gelakt en zo krijg je een lila kleurtje. Zelf hou ik er niet zo van, maar smaken verschillen!

IMG_3477

Helaas dekken niet alle lakjes even goed, ik ben alleen echt te spreken over de paarse Purple Heart. Deze is dan ook echt geweldig! De rest vind ik matig en vind ik niet dekkend genoeg.

De Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellakjes zijn o.a. te koop bij Ici Paris XL en kost €11,99.

Heb jij ervaring met de Sally Hansen nagellakken?

Leave a Reply

Your email address will not be published.